102 Ülkeye Güç Veren EMSA Jeneratör, Gürcistan Amerikan Hastanesine de Kesintisiz Enerji Sağlayacak
102 Ülkeye Güç Veren EMSA Jeneratör, Gürcistan Amerikan Hastanesine de Kesintisiz Enerji Sağlayacak

Enerji sektöründe 40 yılı aşkın süredir varlığını sürdüren ve sürekli olarak gelişen EMSA Jeneratör, Gürcistan Amerikan Hastanesi ile yaptığı protokol kapsamında 3 adet jeneratör gönderecek.

Bugüne kadar birçok kıtaya ve ülkeye yaptığı jeneratör ihracatı ile adından söz ettiren EMSA Jeneratör, Gürcistan Amerikan Hastanesine de yapılan protokolle destek sağlayacak. Hastaneler için hayati öneme sahip olan enerji ihtiyacını karşılayacak olan ekipmanlar, hayatın devam etmesi için önemli rol oynayacaklar.

Gürcistan Amerikan Hastanesinin Gücü EMSA Jeneratör Olacak

Gürcistan’da faaliyete geçen Amerikan Hastanesi’nde güç kesilmelerinin önüne geçmek için EMSA tarafından üretilen E BD EM 0825 model BAUDOUIN motorlu EGK355-600N model EMSA  alternatörlü, 825 kVA dizel jeneratör setleri sağlık kompleksinin tüm ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.

Gürcistan’ın en büyük sağlık kuruluşları arasında yer alacak Amerikan Hastanesine gönderilen ürünler arasında yer alan jeneratörlerde, hastane tipi susturucu, aşırı akım koruma, 4 zaman, su soğutma şekli, turboşarj - ıntercooler emme sistemi, Standby’da kalma, otomatik olarak çalışma özellikleri,  düşük yakıt seviyesi uyarı sistemi gibi hayati özellikler bulunuyor. Kısacası hastanede herhangi bir durumda elektrikler kesildiğinde hayat saniyesinde kaldığı yerden devam edecek ve hiçbir operasyon durmadan devam edecek. Ayrıca uzaktan çalıştırma özelliği sayesinde hızlı ve doğru bir şekilde hazırda bulunan jeneratöre doğrudan müdahale edilebilecek. Böylece çalıştırmak ve ayarlama yapmak için ürünün yanına gitmeye gerek kalmayacak.

EMSA Jeneratörler Son Teknoloji Ürünü

EMSA tarafından üretilen ve 6 kıta 102 ülkeye ihraç edilen jeneratörler, hayati noktalarda görev yapmaktadırlar. Bugüne kadar hastaneden devlet dairelerine kadar birçok alanda EMSA Jeneratör olarak kurumların yanında yer almayı başardık. Kendisini alanında kanıtlamış olan firmamız, bugün birçok noktada görev yapmaktadır.

Ar-Ge konusuna önem veren EMSA, sürekli olarak gelişimden yana olduğu için pek çok ülke tarafından tercih edilmektedir. Hastane gibi elektriğin önemli olduğu bir noktada kaliteli ürün arayan şirketler EMSA tarafından üretilen jeneratörleri tercih ediyor. Küresel şirket vizyonu ile hareket eden şirketimiz, ürettiği ürünlerin her zaman arkasında yer almaktadır. Bu da sürekli olarak rağbet görmesinin nedeni olarak gösterilebilir.

EMSA'dan haberdar olun