Afrika’nın En Büyük Şirketi Sonatrach ile Emsa Jeneratör, Jeneratör Satışı Konusunda Anlaştı!
Afrika’nın En Büyük Şirketi Sonatrach ile Emsa Jeneratör, Jeneratör Satışı Konusunda Anlaştı!

Dizel jeneratörler, mobil jeneratörler, çoklu senkron jeneratör sistemleri, ışık kuleleri gibi ürünleri ile hem iç hem de dış pazarda kesintisiz enerji alanında talep gören bir firma olan Emsa Jeneratör,  Afrika’daki müşterilerine bir yenisini daha ekledi. Cezayir Devleti’ne ait Sonatrach ile yapılan satış sözleşmesi ile Emsa Jeneratörleri bu kez Afrika’nın en büyük petrol şirketinde kullanılacak.

Sonatrach Cezayir Devleti’nin ulusal petrol şirketidir. 1963 yılında kurulan firma bugün 154 bağlı ortaklığı ile Afrika'nın en büyük şirketi olarak biliniyor. Libya, Moritanya, Peru, Yemen ve Venezuela'da bazı imtiyazları olan Sonatrach'ın  yaklaşık 120.000 çalışanı bulunuyor ve  şirket, Cezayir'in GSMH'sının% 30'unu üretiyor. Sonatrach, ülkede 3.900 kilometreden fazla ham petrol boru hattı işletiyor.

Türkiyenin ve dünyanın en büyük markalarına, fabrikalarına, konutlarına, iş yerlerine sunduğu kesintisiz enerji imkanları ile sektörün öne çıkan güvenilir firmalarından olan Emsa Jenaratör’ün Cezayir’deki en büyük müşterisi olan Sonatrach ‘a ; 3 Adet 660 kVA Perkins marka  jeneratör seti satıldı.

Bunun yanında HCI544E Model Stamford alternatörü kullanılan jeneratör setlerinin ; kendinden ikazlı, elektronik voltaj regülatörlü, harmonik bozulmalara karşı stator sargısı, alternatör sargıları, yağ ve asite karşı izolasyon verniği ile korunma gibi alternatör özellikleri müşterilerine kullanım sırasında oluşabilecek arızaları önceden tespit edebilme olanağı veriyor.

Emsa Jeneratör’ün alanında uzman mühendisleri tarafından üretilen jeneratör sistemleri; modüler prensibe göre dizayn edilmiş, ses izolasyon kabinleri, uzaktan kontrol sistemleri, düşük yakıt seviyesi uyarı sistemi gibi özellikleri ile müşteriye hem güvenli hem de kolay kullanım imkanı sunuyor.

Afrika gibi dış pazarda büyük satış anlaşmalarına imza atan Emsa Jeneratör, Türkiye’de  jeneratör sektöründe 40 yıllık birikim ve deneyimi ile her zaman insan odaklı yaklaşımının yanında kalite ve güvenlik konularında da taviz vermiyor. Emsa Jeneratör, jeneratör ve alternatör üretiminin yanında verdiği servis hizmetleri ile de satış öncesi ve sonrasında müşteri memnuniyetini esas alıyor. Konumlandırılacağı alana uygun jeneratör çeşitleri ile müşterilerinin özel taleplerine açık olan firma, satış öncesi yer ve güç tespiti, satış sırasında ulaştırma destek hizmetleri, satış sonrasında ise arıza destek ve bakım hizmetler ile müşterilerine 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

EMSA'dan haberdar olun