Dünyanın Önde Gelen Çelik Üreticilerinden Baku Steel Enerjisini EMSA’dan Alacak
Dünyanın Önde Gelen Çelik Üreticilerinden Baku Steel Enerjisini EMSA’dan Alacak

Dünyanın en önemli çelik üreticileri arasında yer alan ve Azerbaycan’ın en büyük çelik üretim tesisine sahip olan Baku Steel, ülkemizin en iyi enerji firması EMSA’dan jeneratör satın aldı.

Kardeş ülke Azerbaycan’da yaptığı üretimle hem bölge ülkelerinin hem de dünyanın çelik ihtiyacına katkı sağlayan Baku Steel’in EMSA’dan alacağı güç ile enerjisi hiç kesilmeyecek. Şirketimizden satın aldığı bir adet 12M33G1400/5  model Baudouın  motorlu EG400-1000N model Emsa  alternatörlü, 1400 KVA dizel jeneratör seti ile tüm elektrik kesintilerini zahmetsiz bir şekilde sona erdirecek.

EMSA, Baku Steel’in Enerji Altyapısının Parçası Olacak

Yıllık 550 bin ton üretim kapasitesine sahip Baku Steel gibi önemli bir tesisin enerji altyapısında kullanılacak 12M33G1400/5  model Baudouın  motorlu EG400-1000N model Emsa  alternatörlü, 1400 KVA dizel jeneratör EMSA tarafından seti kuruma gönderildi. Ani kesintilerde kendiliğinden devreye giren özel sistemi ile dış müdahale olmaksızın çalışmaya başlayan ürünümüz, zahmetsiz ve bakım gerektirmeyen parçaları ile de tesise büyük rahatlık getirecek.

Kardeş ülke Azerbaycan’ın merhum lideri Haydar Aliyev tarafından kurulan ve dünyaca ünlü markalara çelik ihraç eden Baku Steel, dünyanın en iyi jeneratör üreticisi olan, 6 kıtada 102 ülkeye bu hizmeti veren EMSA güvencesi ile sorunsuz bir şekilde enerjiye ulaşacak ve hiçbir zaman tesisini kapatmak zorunda kalmayacak.

Uzaktan Kontrol ile İşler Hep Yolunda Olacak

EMSA’nın Baku Steel için gönderdiği jeneratör uzaktan kontrol edilebilecek şekilde dizayn edildi. Bu da ürüne ulaşamadığınız anlarda da gerekli müdahaleleri yapabilmek imkanı tanıyor. Aynı zamanda son teknoloji olan su ile soğutma sistemi sayesinde makineniz yüksek devirlerde bile fazla hararet yapmadan çalışmaya devam edecek. Yakıt düştüğü zaman sizi uyaran ve takviye yapmanız için süre tanıyan sistem sayesinde beklenmeyen durumlarla karşılaşmazsınız.

Global marka olma hedefine emin adımlarla giden EMSA, kardeş ülkemiz Azerbaycan’ın güzide kurumu Baku Steel ile yaptığı bu anlaşma sayesinde amacına bir adım daha yaklaşmıştır. Gece gündüz tüm gücümüzle çalışmaya, sürekli olarak kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz.

EMSA'dan haberdar olun