EMSA, ihracat hedefleriyle sektörde öncü olmaya devam ediyor.
EMSA, ihracat hedefleriyle sektörde öncü olmaya devam ediyor.

EMSA Jeneratör, yurtdışında yeni bir yatırıma imza atarak, bilgi, iletişim ve yüksek teknoloji alanlarında uluslararası standartlara uygun çeşitli hizmetler sunan, kardeş ülke Azerbaycan kökenli firma  Azerconnect’in enerjisini güvence altına aldı. 

 

EMSA Jeneratör, sektörde uzun yıllardır edindiği tecrübeyle yurtdışındaki yatırımlarına devam ediyor. Ayrıca 6 kıta 102 ülkeye yapılan ihracatlar sayesinde Türkiye’ye büyük katma değerler sağlamaktadır. EMSA, bünyesindeki uzman kadrosu, son teknoloji ürünler ve müşteri odaklı anlayışıyla sektörde öncü olmaya devam ediyor. Yurtdışı yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen EMSA Jeneratör bilgi, iletişim ve yüksek teknoloji alanlarında uluslararası standartlara uygun çeşitli hizmetler sunan, kardeş ülke Azerbaycan’daki ilk Business to Business şirketi Azerconnect ile enerji güvencesi anlaşması gerçekleştirdi. Bu kapsamda kardeş ülke Azerbaycanlı şirkete 1 adet  1506A-E88TAG5  model Perkins  motorlu S4L1D-D model Stamford  alternatörlü, 330 KVA dizel jeneratör seti gönderildi. Gönderilen bu jeneratör setiyle birçok alanda faaliyet gösteren Azerconnect kesintisiz enerjiye kavuştu. 

 

Azerconnect, İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri, Türkiye, Azerbaycan, Ukrayna, Gürcistan, Kazakistan, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerde enerji, telekomünikasyon, yüksek teknoloji ve inşaat alanlarında hizmet vermektedir. Bu hizmet alanlarında sürekli enerjinin ne kadar önemli olduğu bilenmektedir. Bu nedenle Azerconnect’e gönderilen jeneratör enerji seti yaşanacak elektrik kesintisinde anında devreye girerek, yaşanacak tüm olumsuzlukların önüne geçilmiş olacaktır.

EMSA'dan haberdar olun