EMSA Jeneratör, Başakşehir’deki Yaşam Alanını Kesintisiz Enerjiye Kavuşturacak
EMSA Jeneratör, Başakşehir’deki Yaşam Alanını Kesintisiz Enerjiye Kavuşturacak

Bugüne kadar dünyanın birçok noktasına jeneratör gönderen ve ülkemizi gururla temsil eden EMSA, Başakşehir’de kurulan yeni yaşam alanını kesintisiz olarak enerjiye bağlayacak.

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile EMSA Jeneratör arasında yapılan protokole göre, üç adet jeneratör Referans Başakşehir Vadi Evleri konutlarına gönderildi.

Yaşam Alanına Kesintisiz Destek

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan sitede herhangi bir şekilde elektrik kesintisi yaşanması durumunda gönderdiğimiz jeneratörlerimiz sayesinde konutlarda enerji kesilmeden yaşam devam edecek.

Referans Başakşehir Vadi konutlarına EMSA tarafından üç adet jeneratör seti iletildi. Bunlar, 1 Adet  SC33W1150D2  model sdec   motorlu EGK400-800N model Emsa  alternatörlü, 1010  kva dizel jeneratör seti, 1 Adet SC27G900D2 model sdec motorlu EGK355-600N model Emsa Alternatörlü 800 kva dizel Jeneratör seti ve 1 Adet de SC27G830D2 model sdec motorlu EGK355-550N model Emsa Alternatörlü 715 kva jeneratör setleridir.

Konutların kullanımına sunulan jeneratörlerimiz kesinti anında otomatik olarak devreye giriyor. Böylece herhangi bir şekilde manuel kontrole gerek kalmadan Standby teknolojisi ile ihtiyacınız olan enerjiye hızlı bir şekilde kavuşma imkanı sunuluyor. Bu sayede kesintiyi hissetmeden yaşam devam ediyor. Bunun dışında arıza anında uzaktan müdahale edebileceğimiz sistem de jeneratörlerimiz içerisinde mevcut. Yakıt seviyesi en aza indiğinde otomatik olarak ilgili kişinin uyarılması sayesinde de çalışma düzeni bozulmuyor. 

EMSA, Ülkemizin Yükselen Değeri Olmaya Devam Ediyor

Ülkemizi 6 kıta 102 ülkede temsil eden ve bayrağımızı gönderdiği jeneratörlerle dalgalandıran EMSA markası, ülkemizin global çapta markası olmaya devam ediyor. Aynı zamanda ülkemizde de tercih edilen jeneratörlerimiz sayesinde fabrikadan konutlara kadar birçok noktada insanları ve yaşamları enerjiye bağlıyor.

Ürettiğimiz her jeneratörün arkasında duruyoruz ve gücümüzü sürekli olarak gelişen teknolojiden alıyoruz. Teknik anlamda kendimizi daha ileriye taşıyacak hamleleri de ürünlerimize entegre ederek, müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Bu sayede dünyada en çok tercih edilen jeneratör markalarından birisi olmayı başardık ve ülkemizi birçok ülkede temsil etmeye devam ediyoruz.

EMSA'dan haberdar olun