Emsa Jeneratör Bosna Hersek’in Perakende Devi Bingo’ya Enerji Verecek
Emsa Jeneratör Bosna Hersek’in Perakende Devi Bingo’ya Enerji Verecek

Ürettiği jeneratör ve alternatörler ile dünya enerji üretimi pazarında tedarikçi firma olarak başarılara imza atan Emsa Jeneratör ile Bosna’nın en büyük perakende zinciri olan Bingo d.o.o arasında jeneratör satışı gerçekleşti. Güney Amerika'dan Avustralya’ya kadar dört kıtadaki bayii ağları ile faaliyetlerine devam eden Emsa Jeneratör, bu satış işlemi ile yurt dışı müşterilerine bir yenisini daha ekledi.

Bingo d.o.o., Bosna’nın üçüncü büyük şehri olan Tuzla’da 1993 yılında kuruldu. Kurulduğu günden bu yana ana faaliyeti olan perakende sektöründe büyük başarılar elde etti. Bugün ülke çapında 215 mağazası ve 8500'den fazla çalışanıyla Bingo, Bosna'nın lider perakende zinciridir.

Perakende zinciri olmasının yanında patates cipsi ve diğer atıştırmalık yiyeceklerden yumurta üretimine, piliç yetiştiriciliğinden tekstil endüstrisine kadar birçok üretim faaliyeti de olan Bingo d.o., Bosna Hersek’te perakende zinciri sektöründe liderliğini uzun yıllar sürdürmeyi ve yerli ürünlerin değerini yükselterek insanlara keyifli bir alışveriş ortamı sunmayı hedefliyor.

Ticari faaliyetlerinin yanında insani yardım ve çevre bilinci oluşturmaya yönelik sosyal sorumluluk çalışmalarında da aktif rol alan Bingo d.o.o, çevre bilincini artırmaya, yerel toplumdaki yaşam koşullarını korumaya ve iyileştirmeye yönelik projeleri de destekliyor.

Bingo d.o.o’ya satılan 2806A-E18TTAG5 Model PERKİNS Motorlu, EKG355-560N Model EMSA Alternatörlü, 825 kVA jeneratör seti;  uzaktan kumanda kontrol sistemine ve elektronik yakıt seviyesi göndericisi ile yakıtın düşürülmesi için uyarı sistemine sahip olmasının yan sıra bakımı kolay ve su soğutmalı özelliklerine de sahiptir.

Bingo d.o.o’ya satılan jeneratör seti gibi tüm ürünlerinin üretim aşamasından satışına kadar tüm süreçlerde müşterilerinin memnuniyeti ve güvenliğine öncelik veren Emsa Jeneratör, üretim tesislerinde TSE ve ISO kalite standartlarından ödün vermiyor.

Balkanların ile birlikte 6 kıta ve 102 ülkede faaliyet ağı olan Emsa Jeneratör, Türkiye’de  jeneratör sektöründe 40 yıllık birikim ve deneyimi ile üretim ve pazarlama sürecindeki kalitesinin yanında müşteri memnuniyeti konusunda da sunduğu hizmetler ile aranılan bir firma olmuştur. Satış öncesi ve sonrasında müşteri memnuniyetini esas alan firma, satış öncesi yer ve güç tespiti, satış sırasında ulaştırma destek hizmetleri, satış sonrasında ise arıza destek ve bakım hizmetler ile müşterilerine 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

EMSA'dan haberdar olun