Emsa jeneratör kesintisiz ihracatın güvencesi olacak
Emsa jeneratör kesintisiz ihracatın güvencesi olacak

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesindeki Ceyport Tekirdağ Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş, EMSA Jeneratör tarafından kurulan jeneratör setiyle kesintisiz enerjiyle hizmet verecek.

EMSA Jeneratör, 6 Kıta 102 Ülkeye ihracat yaparak, her gün yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. EMSA, gerek yurtiçinde, gerekse yurtdışında son teknoloji jeneratörlerle hizmet vererek, Türkiye’ye katma  değer sağlamayı bir vizyon olarak görmektedir. Yenilikçi vizyonuyla hareket eden EMSA Jeneratör, yurtiçi yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.  Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesindeki Ceyport Tekirdağ Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş’nin kesintisiz enerji ihtiyacı EMSA Jeneratör tarafından karşılanacak. EMSA Jeneratör tarafından Tekirdağ Limanı’na kurulan 1 adet SC33W1150D2 model SDEC  motorlu EGK400-800N model EMSA  alternatörlü, 1010 KVA dizel jeneratör seti kesintisiz ihracatın güvencesi olacak.

Ceyport, Tekirdağ Limanı’nda yer alan lojistik terminalde; 1 adet 100 tonluk Fantuzzi Reggiane MHC vinç, 2 adet 30 tonluk Fantuzzi Reggiane MHC vinç, 1 adet 20 tonluk Fantuzzi Reggiane MHC vinç, 2 adet Reachstacker, 2 adet loader, 3 adet endüstriyel ekskavatör, 2 adet forklift ile limancılık faaliyeti gerçekleştirilmektedir. Tekirdağ Limanı’nın hem uluslararası hem de ulusal olarak ticarette önemli bir yere sahiptir. Limancılık faalitetlerinde yaşanacak aksaklıklar için kesintisiz enerji ihtiyacı oldukça önemlidir. EMSA tarafından kurulan jeneratör seti, elektrik kesintisinde anında devreye girerek, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmasının önüne geçecektir.

EMSA'dan haberdar olun