Emsa Jeneratör Sağlık Sektöründe de İhtiyaçları Karşılıyor!
Emsa Jeneratör Sağlık Sektöründe de İhtiyaçları Karşılıyor!

Jeneratör ve alternatör alanında hem iç hem de dış pazarda her geçen gün artan talepleri karşılamak üzere 1995 yılında Sancaktepe’de ilk fabrikasını açan Emsa Jeneratör, o günden bu güne kadar Türkiye’nin yedi bölgesinin enerji ihtiyacına cevap verdiği gibi yurt dışında da değişik coğrafyalarda bir çok ülkeye ürün ihrac ediyor. Son olarak Ürdün’ün başkenti olan Amman’daki Al Bashir Hastanesi’ne jeneratör satışı gerçekleştiren Emsa Jeneratör, diğer sektörlerde olduğu gibi sağlık sektöründe de ürün ve hizmet kalitesi ile tercih ediliyor.

Ürdün’ün başkenti ve en büyük şehri olan Amman aynı zamanda ülkenin siyasi, kültürel ve ticari merkezidir. 2019 yılının aralık ayından itibaren yaşadığımız pandemi ortamında her ülkede olduğu gibi bu insanların uğrak merkezi olan şehirde de hastanelerin donanımı eskisine oranla daha çok önem kazandı. Bu nedenle pandamı sürecinde yenilenen ve son teknoloji ekipmanlarla donatılmış olan Al Bashir Hastanesi, Ürdün'ün en işlek devlet hastanesi olarak ayda yaklaşık 50.000 hastaya yüksek kaliteli bakım sağlıyor.

Üretim tesislerinden depolama alanlarına, kafelerden inşaat sektörüne , kamu kurumlarından evlere kadar kullanım alanı oldukça geniş olan Emsa Jeneratörler, enerji kaynağına en çok ihtiyaç duyulan hastanelerde de olası enerji kesintisi durumlarında sıkça tercih ediliyor.

Al Bashir Hastanesi’ne satılan  bir adet BF6M1015CP-LAG Model Deutz Motorlu, 400 kVA Deutz jeneratör seti, Emsa jeneratörün ürettiği ve kalitesi ile talep gören jeneratör setlerinden birisi. Bu jeneratörün motor ve alternatör özellikleri şöyledir:

DEUTZ (Lisanslı motor serisi) Serisi Ağır Hizmet Tipi Dizel Motor Özellikleri

4 çevrim, su soğutma sistemi, turboşarjlı - intercooler indüksiyon

Elektronik vali sistemi

12/24 volt marş motoru ve şarj alternatörü

Değiştirilebilir hava, yakıt ve yağ filtresi

Esnek yakıt borusu

Yağ tahliye vanası ve uzatma borusu

Endüstriyel tip susturucu, egzoz spirali veya kompansatör

Bakım gerektirmeyen pil

Alternatör Özellikleri

Fırçasız, tek yataklı, esnek diskli Harmonik arıza için 4 kutuplu alternatör

H tipi izolasyon sınıfı

IP 21-23 koruma sınıfı

Kendinden uyarıcı

Elektronik otomatik voltaj regülatörü

Harmonik arıza için Stator 2/3 kademe

Alternatör sargıları, yağ ve aside karşı izolasyon verniği ile korunmaktadır.

Dünyada 6 kıta 42 ülkeye ihracat yapan Emsa Jeneratör; dizel jeneratör modelleri, mobil jeneratörler, ışık kuleleri, müşterilerin istek-ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen çoklu senkron sistemleri, araç içi-araç altı jeneratörler, dual set gibi özel çözümleri ile portatif jeneratörler gibi ürünleri ve “Enerjiniz Hiç Bitmesin” sloganı ile daha uzun yıllar boyunca hem ülkemizde hem de dünyada kesintisiz enerji alanında söz sahibi olmayı hedefliyor.

EMSA'dan haberdar olun