Emsa Jeneratör, Sokak Hayvanlarının Kesintisiz Enerji Hizmetiyle Yanında.
Emsa Jeneratör, Sokak Hayvanlarının Kesintisiz Enerji Hizmetiyle Yanında.

Emsa jenaratör, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yakın zamanda inşaatı tamamlanan Sokak Hayvanları Köpek ve Rehabilitasyon Merkezi’nin kesintisiz enerji ihtiyacını karşılamak için 1 adet 275 KVA dizel otomatik süper sessiz jeneratör kurulumu gerçekleştirdi.

Emsa jenaratör, sektördeki 40 yıllık tecrübesiyle 6 kıta ve 102 ülkede hizmet vermeye devam ediyor. Jeneratör ve alternatör üretiminde dünyada lider firmalar arasında yer alan Emsa jeneratör, yurtiçi yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor.

Sokak Hayvanlarına Anlamlı Yatırım

Yaptığı yatırımlarla sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamayı ihmal etmeyen Emsa jeneratör, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile yaptıkları çalışmayla çok anlamlı bir yatırıma imza attı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi Daire Başkanlığı il genelinde yaptığı çalışmalarla sokak hayvanlarının bakım, tedavi, beslenme ve barınma ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Bu kapsamda yapımı tamamlanan  Sokak Hayvanları Köpek ve Rehabilitasyon Merkezi yakın zamanda hizmete açılacak. Tesiste kedi ve köpekler için ayrı bakım ve rehabilitasyon bölümleri oluşturuldu. Daha ferah ve modern yapıdaki merkezde ameliyat alanları, bakım odası, yoğun bakım üniteleri, hasta hayvanlar için karantina bölgeleri ve yiyeceklerin muhafazası için soğuk hava depoları bulunuyor.

Emsa jenaratör, jeneratör ve alternatör üretiminde gerek kullandığı modern üretim teknikleri, gerekse işinde uzman kadrosu ile sokak hayvanlarının yanında olmaya devam ediyor. Emsa jenaratör, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Sokak Hayvanları Köpek ve Rehabilitasyon Merkezi’nin kesintisiz enerji ihtiyacını karşılamak için 1 adet 275 KVA dizel otomatik süper sessiz jeneratör kurulumunu tamamladı.

15 dönüm arazi üzerine kurulu Sokak Hayvanları Köpek ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşanacak herhangi bir kesintide jeneratör anında devreye girerek, enerji ihtiyacın kesintisiz olarak sağlayacak. Kurulumu gerçekleştirilen jeneratör, süper sessiz özelliğiyle çalıştığı anda hayvanların rahatsız etmeyecek ve böylece bakım merkezinde bulunan hayvanların tedirgin olmasının önüne geçilmiş olundu.  Ayrıca yaşanacak herhangi bir kesintide, bakım ve rehabilitasyon merkezinde bulunan ameliyat alanları, bakım odası, yoğun bakım üniteleri, hasta hayvanlar için karantina bölgeleri ve yiyeceklerin muhafazası için soğuk hava depolarında olumsuzluk yaşanmasının önüne geçilmiş olacak. Böyle sokak hayvanları için kesintisiz hizmet sağlanacak.

EMSA'dan haberdar olun