EMSA Jeneratör, Swisstek Aluminium’a Verdiği Destek ile Ülkemizi Sri Lanka’da Temsil Edecek
EMSA Jeneratör, Swisstek Aluminium’a Verdiği Destek ile Ülkemizi Sri Lanka’da Temsil Edecek

EMSA jeneratörleri ülkemizi yurt dışında gururla temsil etmeye devam ediyor. Güneydoğu Asya ülkesi olan Sri Lanka’da önemli sanayi kuruluşları arasında yer alan Swisstek Aluminium’un oluşan jeneratör ihtiyacı tarafımızca karşılanıyor.

Ülkemizi 6 kıta 102 ülkede temsil etme başarısı gösteren EMSA Jeneratör, Sri Lanka’da üretim tesisi bulunan uluslararası kuruluş Swisstek Aluminium’a enerji desteği sağlayacak ve bayrağımızı bir başka ülkede dalgalandırmaya devam edecek.

Alüminyum Pazarının Önemli Temsilcisine EMSA Desteği

Uluslararası standartlarda alüminyum ürünler üreten Swisstek Aluminium, EMSA tarafından üretilen dizel jeneratör setleri için tarafımızla gerçekleştirdiği görüşmelerde 4M10G110/5 model BAUDOUIN motorlu EGK225-80N model Emsa  alternatörlü, 110  kva dizel jeneratör seti satın almıştır. Bu setler üretim tesisinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde olması bakımından tercih edildi. Bu sayede herhangi bir enerji kesintisi oluşması durumunda otomatik olarak devreye girecek olan sistemimiz ile üretim hattı durmayacak ve çalışma temposu azalmadan devam edecek.

Ürettiğimiz jeneratörün motor bloku 100 yıllık birikime sahip Baudouin’e aitken alternatör olarak kendi markamızı kullandık. Bu sayede güçlü bir jeneratör elde etme şansına sahip olduk. Jeneratör setimizde kolay bakım seçeneği, uzaktan arıza kontrolü gibi seçenekleri barındırıyor. Bu sayede oluşacak arızalarda kısa ve net çözümler üretebiliyoruz. Ayrıca şebeke enerji altyapısının olduğu alanlarda yedek güç olarak kullanma seçeneğine sahip olması da jeneratörümüzün yalnızca kesintilerde değil, ekstra enerji ihtiyacı anında kullanıma hazır hale getirilmesini sağlamaktadır. Bunun yanı sıra elektrik voltaj regülatörü barındırması oluşacak enerji dalgalanmalarında jeneratörün parçalarını koruyacaktır. Kabin özelliklerinde ise sanayi tipi susturucu ve izolasyon kullanılmıştır. Bu da aşırı gürültü ile çalışmasının önüne geçer.

EMSA Oluşturduğu Gücü ile Sri Lanka’da

EMSA Jeneratörleri 40 yılı aşkın birikimi ile dünyanın dört bir yanında hizmet vermeye devam ediyor. 6 kıta 102 ülkede varlığımızı sürdürürken, bu ülkelere Sri Lanka’da eklendi. Firma olarak TSE ve ISO kriterlerine uygun bir şekilde gerçekleştirdiğimiz üretimler sayesinde ülkemizi yurt dışında temsil etmeye ve kalitemizi globalleştirmeye kararlıyız.

EMSA'dan haberdar olun