Emsa Jeneratörler Ascension Adası’nda Faaliyete Geçecek
Emsa Jeneratörler Ascension Adası’nda Faaliyete Geçecek

Türkiye’de 1977 yılından beri jeneratör ve alternatör üreten Emsa Jeneratör, yurt içinde olduğu gibi yurt dışı satışları ile de dünyada bilinen bir firma haline geldi. 6 kıtada ve 102 ülkede bayilik ağları olan Emsa Jeneratör Amerika’nın askeri projesi kapsamında Ascension Adası’nda kullanılmak üzere 3 adet jeneratör seti satışı gerçekleştirdi.

Ascension Adası, Atlas Okyanusunun güneyinde Birleşik Krallık'a bağlı ada olarak biliniyor. Daha önce Doğu Avrupa’dan Afrika’ya, Rusya’dan Avrupa’ya kadar bir çok ülkeye ihracat yapan Emsa Jeneratör bu satış ile bir adım daha ileriye giderek ilk defa bir adada kullanılmak üzere jeneratör satışı yaptı. 

Ascension Adası’nda kullanılmak üzere satılan 60 Hz dizel jeneratör setleri; 2 Adet NEF45SM1A.S500 Model IVECO Motorlu, UCI224E Model STAMFORD Alternatörlü, 74 kva dizel Jeneratör seti, 1 Adet Cursor 13TE2A.S551 Model Iveco Motorlu, S4L1D-F41 STAMFORD Alternatörlü 419 kva dizel jeneratör seti’dir.

Kullanım öncesi tüm güvenlik testlerinden geçen bu jeneratörler Emsa Grup’un alanında profesyonel kadrosu tarafından titizlikle üretilir. Jeneratörlerde bulunan uzaktan kumandalı kontrol sistemi ve ses geçirmez özellikleri ile müşterilere kolaylık sağlarken, yakıt seviyesindeki oynamaları gösteren elektronik uyarı sistemi ve su soğutmalı sistemleri gibi özellikleri ile de jeneratörün kullanımı sırasında ortaya çıkabilecek aksaklıklar önceden düşünülmüş ve oluşabilecek hasarların önüne geçilmiş olur.

Emsa Jeneratör’ün ürün grupları arasında; dizel jeneratörler, mobil jeneratörler, ışık kuleleri, müşterilerin taleplerine göre geliştirilen senkron sistemler, araç içi-araç altı jeneratör gibi özel çözümler ve portatif jeneratörler bulunuyor. Tüm ürün grupları ile müşterilerinin ihtiyacının tam olarak giderilmesini amaçlayan Emsa Jeneratör, satış öncesi yer tespiti, satış sonrası jeneratör sistemlerinin kullanılacağı alana taşınması ve kurulum gibi konularda da teknik ekipleri ile müşterilerine ihtiyaç duydukları anda hizmet veriyor. Türkiye ve dünyada hastanelerden depolama alanlarına, inşaatlardan evlere, konser alanlarından limanlara kadar jeneratöre ihtiyaç duyulan her alanda ürettiği kaliteli ürünler ile müşterilerine kusursuz bir hizmet sunmak için titizlikle çalışan Emsa Jeneratör, dünyada bütün coğrafyalarda jeneratör ve alternatör pazarında küresel bir şirket olma hedefiyle ihracat ağını her geçen gün büyütüyor.

EMSA'dan haberdar olun