Emsa Jeneratörler Güvenlik Alanında Hizmete Giriyor
Emsa Jeneratörler Güvenlik Alanında Hizmete Giriyor

İster kişisel kullanım için isterse firmaların yeni projelerinde kullanılmak üzere olsun, insanların enerjiye ihtiyaç duydukları her alanda geliştirdiği jeneratörlerle hayatımızı kolaylaştıran Emsa Jeneratörleri bu kez Ürdün’e doğru yola çıktı. Jeneratör üretimine insanların enerjiye ulaşmadaki sorunlarının çözümü ideali ile başlayan Emsa Jeneratör ürünleri, Ürdün Silahlı Kuvvetleri tarafından satın alındı. Daha önce dev market zincirleri, hastaneler, liman işletmeleri, depolama alanları gibi jeneratörün elzem olduğu sektörlerde jeneratör satışı gerçekleştiren Emsa Jeneratörler bu kez güvenlik alanında hizmet verecek.

23.09.2020 tarihinde gerçekleşen satış işlemi ile Emsa Jeneratör’den 1 Adet 1206A-E70TTAG2 Model, dizel jeneratör seti alan Ürdün Silahlı Kuvvetleri, Ürdün’ü havadan, karadan ve denizden gelebilecek tehlikelere karşı korumakla yükümlü askeri kuvvetlerdir. Arap Ordusu olarak da bilinen Ürdün Silahlı Kuvvetleri, kara kuvvetleri, hava kuvvetleri ve donanmadan oluşur.

Daha önce de Arap ülkelerine jeneratör satışı gerçekleştiren Emsa Jeneratör’den alınan ,1 Adet 1206A-E70TTAG2 Model Perkins Motorlu UCDI274J Model Stamford Alternatörlü, 275 kVA Dizel Jeneratör Seti ile  Ürdün Silahlı Kuvvetleri Emsa kalitesi ile çalışmalarına devam edecek. Bu jeneratör seti, Emsa Jeneratör’ün uzman mühendisleri tarafından müşterilerin verimli kullanımına en uygun sekilde ve en kaliteli malzemelerle üretildi. Ses geçirmez kabini ile kullanıldığı ortamda gürültü kirliliği oluşturmayan bu jeneratör seti, uzaktan kontrol edilebilir olması nedeniyle de müşterilerine kullanım kolaylığı sunar.

Emsa Jeneratör, jeneratör üretirken ürünlerinin kaliteli olmasına özen gösterdiği gibi müşterilerinin güvenliğini de garanti altına almak ister. Bu nedenle Emsa Jeneratörlerin tümünde,  suyun fazla ısınmasının önüne geçmek için yüksek su sıcaklığı alarmı, yağ basıncını kontrol etmek için düşük yağ basıncı göstergesi, jeneratörün motor hızındaki değişimleri gösteren yüksek ve düşük motor hızı göstergesi, jeneratörün sağlıklı çalışması için gerekli olan radyatör seviyesini gözlemleme imkanı sunan düşük radyatör su seviyesi göstergesi, aşırı akım yükü ve yüksek-düşük jeneratör voltajı gösterge paneli ve jeneratör kullanırken sıkça karşılaşılan başlatma / durdurma hatalarını gösteren güvenlik ve koruma alarmları bulunur.

Jeneratör üretimine başladığı yıllardan günümüze kadar üklemizde çeşitli sektörlere hizmet veren ve dünyada değişik kıtalarda 100 den fazla ülkeye jeneratör ihraç eden Emsa Jeneratör, gelecekte satış ağını daha da büyüterek henüz ulaşmadığı coğrafyalara da kesintisiz enerji hizmeti götürmeyi hedefliyor.

EMSA'dan haberdar olun