EMSA Jeneratörleri Bilimin Hizmetinde Çalışacak
EMSA Jeneratörleri Bilimin Hizmetinde Çalışacak

İstanbul Üniversitesi’ne bağlı olarak kurulacak Biyomühendislik Fakültesinde EMSA Jeneratör setleri kullanılacak.

Yaklaşık olarak 28 bin metrekarelik alanda inşaatı devam eden Biyomühendislik Fakültesi için üretilen 3 adet jeneratör üretildi ve gönderildi.

EMSA, Bilimin Işığına Katkı Sağlayacak

Ülkemizin ve dünyanın köklü ve en eski üniversitelerinden birisi olan İstanbul Üniversitesi tarafından kurulması planlanan Biyomühendislik Fakültesi için üretilen 3 adet 12M33G1400/5  model Baudouin   motorlu EG400-1000N  model EMSA  alternatörlü, 1400  kva dizel jeneratör setleri firmamız tarafından iletilmiştir.

Üretilen jeneratörümüz sayesinde fakülte içerisindeki eğitim öğretim programları ve bilimsel faaliyetler kesintisiz bir şekilde devam edecek. Herhangi bir enerji kesintisi anında otomatik olarak devreye giren modu ile çalıştırmak için zaman harcanmaz. Ayrıca en düşük seste çalışması için ses izolasyon kabini içerisinde iletilen ürün, 400 kW güce kadar 2000/14/EC direktifine uygun olarak üretilmektedir. Bu özelliği ile Ente Certificazione Macchine’den sertifikalıdır. Bunun yanı sıra ISO 9001-2015, ISO 14001-2015, ISO 45001-2018 ve ISO 1002-2006 yönetim sistemleri sertifikalarına da sahibiz.

40 Yılı Aşkın Birikimimiz ile İstanbul Üniversitesi’ndeyiz

EMSA Jeneratör, 1978 yılında bu yana enerji alanındaki bilgi ve birikimi ile sektörel liderliğini koruyor. İstanbul Üniversitesi’nde de bu deneyimimizi kullanarak ürettiğimiz jeneratörlerle enerji desteği sağlayacağız. Bilimin iki ana dalının birleşiminden doğan ve sağlık sektörünü pek çok açıdan etkileyen bir alanın eğitiminde hizmet verecek olan jeneratör setlerimiz sayesinde 40 yıllık tecrübemizi aktarıyoruz.

Bugüne kadar birbirinden farklı sektörlerde ve alanlarda ürettiğimiz jeneratör setleri ile kalitemizi ortaya koyma şansını elde ettik. Bu sayede 6 kıta ve 102 ülkede ürettiğimiz jeneratörler kullanılıyor ve kullanıcılara enerjiye kesintisiz bir şekilde ulaşma imkanı sunuluyor. EMSA olarak ülkemizde de birçok kurumda üretimlerimizle varlığımızı sürdürüyoruz.

EMSA'dan haberdar olun