EMSA Jeneratörleri ile Akarteks Yarı Yolda Kalmayacak
EMSA Jeneratörleri ile Akarteks Yarı Yolda Kalmayacak

Tekstil sektörünün ülkemizdeki önemli temsilcilerinden olan Akarteks, enerji kaybı nedeniyle ortaya çıkacak sorunları bitirmek için EMSA jeneratörlerini tercih etti.

Yıllık 5 milyon adet tekstil üreten Akarteks için jeneratör oldukça önemli bir eleman haline geliyor. Üretim tesisleri için de sektörün en güvenilir markası olan EMSA’yı tercih ettiler. Enerji sektörünün ülkemizdeki en büyük temsilcilerinden EMSA Jeneratörleri sayesinde üretim tesislerinde enerji kaybı minimum düzeye indirilecek ve Akarteks zaman kaybı yaşamadan üretmeye devam edecek. 

EMSA, Akarteks’i Enerjiye Bağlı Kalacak

Ülkemizde 30 yılı aşkın süredir üretim yapan ve bugün toplamda 31 bin metrekarelik 4 tesisi ile önemli bir marka olan Akarteks, fabrikalarındaki enerji kaybını minimum düzeye indirip, üretim alanının sürekli olarak aktif kalmasını sağlayacak adımı EMSA ile birlikte attı. EMSA’nın ürettiği BF6M1015CP-LAGG3A model deutz motorlu EGK315-320Nmodel Emsa  alternatörlü, 440 kva dizel jeneratör setleri ile enerji kesintisi yaşanmayacak. Oluşabilecek olağanüstü durumlarda oldukça kısa sürelerde devreye giren jeneratörlerimiz ile üretim hiç kesilmeden devam edebilecek.

Akarteks’in üretim tesislerine en uygun gelecek modeli ve jeneratör setini sunduk. Üretimi destekleyerek zaman kaybını en aza indirecek jeneratörümüzde uzaktan müdahale, ses izolasyonu, su soğutması gibi özellikler mevcut. Bunun yanı sıra Standby gücü kullanarak  şebeke enerji altyapısının olduğu alanlarda yedek güç olarak kullanılmasına olanak tanınacak. Ayrıca yakıt seviyesi azaldığında direkt olarak uyarma ve gerekli müdahalenin zamanında yapılmasına müsaade etmesi de jeneratörümüzün öne çıkan özellikleri arasında yer almaktadır.

EMSA ile Hayat Kaldığı Yerden Devam Eder

Günümüz dünyasında enerjinin yeri oldukça önemlidir. Hayatımızın her anını etkileyen bu önemli kaynak, EMSA ile hiçbir zaman kesintiye uğramaz. Dolayısıyla bu amaçla EMSA jeneratörleri dünyanın birçok noktasında ve birçok alanda kullanılmaktadır. Bugün eğitimden sağlığa, iletişimden üretime birçok tesis ve bina ürettiğimiz ürünleri kullanarak enerjiye bağlı kalıyor.

40 yılı aşkın tecrübesi ile dünyanın 6 kıtasında ve 102 ülkesinde çalışan EMSA jeneratörleri bugün enerji ile toplumların arasında köprü vazifesi görerek önemli görevi yerine getirmeye devam ediyor.

EMSA'dan haberdar olun