EMSA Jeneratörleri K. Makedonya’nın En Önemli Şirketine Enerji Desteği Vermeye Başladı
EMSA Jeneratörleri K. Makedonya’nın En Önemli Şirketine Enerji Desteği Vermeye Başladı

Dünyanın birçok noktasında şirketlere teknoloji altyapısı hizmeti sunan Teleperformance Skopje, hizmetlerine kesintisiz bir şekilde devam edebilmek için uluslararası saygınlığı olan ve pek çok ülkeye jeneratör desteği sağlayan EMSA ile işbirliğine gitti.

6 kıtada 102 ülkeye 40 yıllık tecrübesini götürmeyi başaran ve ülkemizi bu alanda başarı ile temsil eden EMSA, Kuzey Makedonya’nın en önemli teknoloji şirketleri arasında yer alan Teleperformance Skopje’ye enerji konusunda destek sağlayacak. Teleperformance, EMSA’dan satın aldığı jeneratör ile enerji kesintisi problemini ortadan kaldıracak.

83 Ülkeye Hizmet Veren Dev Teknoloji Kuruluşuna EMSA Desteği

Bugün 83 ülkede 170 şirkete sağladığı teknoloji desteği ile bilinen Teleperformance Skopje için en önemli ihtiyaç enerjidir. Bu noktada doğru bir talep ile EMSA’ya gelen şirket yetkilileri için en iyi jeneratörlerimizden olan SC15G500D2model SDEC motorlu EGK315-320N model EMSA  alternatörlü, 440kVA dizel jeneratör seti Teleperformance Skopje’ye iletilmiştir. Jeneratörümüz Kuzey Makedonya’daki şirket merkezine ulaşmış ve çalışmaya başlamıştır.

Gönderilen ve çalışmaya başlayan motorun özellikleri arasında enerji kesintisi sırasında otomatik devreye girme özelliği, Standby çalışmada dokümanda tanımlanan yük değeri, değişken yük altında, ortalama %70 yük değerinde yıllık kullanımı imkanı sunulmaktadır. Bunun dışında susturucu opsiyonu ile de gürültüyü en aza indiren ve çevreye duyarlı motor, akım dengeleme özelliği gibi seçenekler sunulmuştur.

EMSA Teknolojisi Dünyanın Dört Bir Yanında

EMSA’nın enerji sektöründeki 40 yıllık tecrübesi bugün dünyanın pek çok noktasından ilgi görmesini sağlıyor. Ülkemizi enerji sektörünün bu alanında temsil etmek, bayrağımızı hizmet götürdüğümüz her ülkede dalgalandırdığımızı bilmek şirketimize destek ve sorumluluk yüklüyor. Bu noktada Kuzey Makedonya’nın en önemli teknoloji şirketlerinden olan Teleperformance Skopje’ye sağladığımız jeneratör aracılığı ile bizler de daha çok ülkeye ulaşmış oluyoruz. Böylece EMSA’nın adını ve gücünü tüm dünyaya duyuruyoruz.

EMSA'dan haberdar olun