Fas Ulusal Limanlar Ajansı’nın Agadır Limanı’ndaki Tercihi Emsa Jeneratör
Fas Ulusal Limanlar Ajansı’nın Agadır Limanı’ndaki Tercihi Emsa Jeneratör

Enerji sektöründeki yolculuğuna önce insan’ ilkesi ile yola çıkan Emsa Jeneratör, çevre duyarlığı ve müşteri memnuniyeti gibi konularda da insan odaklı yaklaşımını korumanın yanı sıra profesyonel üretim süreci ve sorunsuz teslimat gibi alanlarda da verdiği kaliteli hizmetler ile iç pazarda olduğu gibi dış pazarda da dinamiklerini koruyan bir şirket olmaya devam ediyor.

Sunduğu kesintisiz enerji imkanları ve satış sonrası destek hizmetleri ile sürekli talep gören Emsa Jeneratör , son olarak Fas’ın Agadır şehrinde Ulusal Limanlar Ajansı (ANP) ‘na liman faaliyetlerinin kesintisiz olarak gerçekleştirilebilmesi için jeneratör satışı gerçekleştirdi.

Emsa jeneratörlerinin kullanılacağı Agadır şehri, Fas’ın Güneybatısında bulunuyor. Agadır şehri,  coğrafi konumunun yanında Agadır Eyaleti’nin de ekonomisi açısından oldukça önemli bir liman şehridir. 

Agadır Limanı’nın da bağlı bulunduğu ve 2006 yılında kurulan Ulusal Limanlar Ajansı (ANP), Fas’taki tüm limanların kontrolünü sağlıyor.

Fas Limanları’nda rekabetçi bir ortam yaratmak için çalıştığını dile getiren Ulusal Limanlar Ajansı’nın liman bölgelerinde polis, güvenlik ve çevre koruma, sağlıklı rekabet, verimlilik,  liman mirasının korunması, güvenli ve kaliteli hizmet sağlamak gibi görevleri bulunuyor.

Emsa Jeneratör’den satın alınan jeneratör setleri ile Ulusal Limanlar Ajansı Agadır’da liman güvenliği ve düzenini sağlarken kesintisiz enerji ihtiyacını karşılayacak.

Ulusal Limanlar Ajansı’nın’ Emsa Jeneratör’den aldığı, 1 adet 1400kva 12M33G1400/5 Model Baudouın Motorlu, EG400-100N3 Model EMSA Alternatörlü Süper Sessiz Kabinli Jeneratör Seti; Emsa Grup güvencesinin yanında, uzman kadroların titiz çalışmaları sonucunda üretilmiştir. Bu jeneratör seti;  uzaktan kumanda kontrol sistemine ve elektronik yakıt seviyesi göndericisi ile yakıtın düşürülmesi için uyarı sistemine sahip olmasının yan sıra bakımı kolay ve su soğutmalı özelliklerine de sahiptir.

Emsa Jeneratör, Fas’ta olduğu gibi diğer Afrika Ülkeleri’nde de ihracat ağını her geçen gün genişletiyor. Dünya enerji üretimi pazarında 6 kıtada ihracat faaliyetleri olan ve 102 ülkede bayilik ağı bulunan Emsa Jeneratör, ISO 9001 Kalite Sertifikası’nın yanında, ürünlerinin çevreye zararının olmadığını gösteren CE Belgesi’ne de sahiptir. Üretim süreçlerinde kalite kadar insan ve çevre sağlığını da önemseyen firma, bu yönü ile bir çok işletmeye örnek oluyor.

EMSA'dan haberdar olun