FİLİPİNLER SAĞLIKLI SUYA EMSA İLE KAVUŞUYOR!
FİLİPİNLER SAĞLIKLI SUYA EMSA İLE KAVUŞUYOR!

Hem yurtiçi hem de yurtdışı jeneratör pazarındaki taleplere en kısa sürede en doğru ürünlerle cevap veren Emsa Jeneratör 6 kıtada 102 ülkeye ihracat yapan bir markadır.

Emsa Jeneratör tüm dünyadan gelen taleplere cevap vermeye devam ediyor. Son olarak Filipinler’de faaliyet gösteren su kaynaklarının korunmasını ve temiz suyun uygun fiyata herkese ulaştırılması misyonunu benimsemiş olan Laguna Water isimli firma Emsa Jeneratör güvencesiyle 1 adet jeneratör seti satın almıştır.

1 adet 4008TAG2 model PERKİNS motorlu HCI634H model STAMFORD alternatörlü, 1100 kVA dizel jeneratör seti ile su hizmeti operasyonlarının iyileştirilmesi amaçlanırken, Laguna Water tarafından Emsa markasından satın alınan  dizel jeneratör seti ile temiz ve uygun fiyatlı su herkes tarafından erişilebilir olacak.

Yalnızca ülkemizde değil, tüm dünyada insanlığın faydası için ürünler üreten, satışını gerçekleştiren Emsa Jeneratör Filipinler’de faaliyetlerine devam eden Laguna Water tarafından kullanılmak üzere çevre dostu bir jeneratör siparişi aldı.

Alınan sipariş ivedilikle hazırlanıp Filipinler’e doğru yola çıktı.

Emsa Jeneratör tarafından büyük bir özen ve titizlikle üretilen ürünler, suyun daha sağlıklı bir şekilde insanlar ulaşması adına en doğru malzemelerle en doğru şekilde, dünya standartları çerçevesinde üretilmektedir.

Şuan 6 kıtada 100’den fazla ülkeye ihracat yaparak ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan Emsa Jeneratör ilerleyen zamanlarda daha fazla ülkeye ihracat yapmak için var gücüyle çalışmaktadır.

EMSA'dan haberdar olun