Gürcistan’ın En Büyük Estetik Merkezi EMSA Kalitesini Tercih Etti
Gürcistan’ın En Büyük Estetik Merkezi EMSA Kalitesini Tercih Etti

Gürcistan’da 30 yılı aşkın süredir hizmet veren bölgenin en büyük ve gelişmiş estetik merkezlerinden olan Aptos Global Estetik Merkezi, EMSA tarafından üretilen jeneratörlerle aydınlanacak.

Dünyanın birçok noktasına götürdüğü hizmet ile adından sıkça söz ettiren EMSA, bugüne dek 6 kıtada 102 ülkeye ulaşmayı başardı. Bugün Gürcistan’ın en büyük estetik merkezlerinden olan ve bölgeye de hitap etmesi ile oldukça önemli pozisyonda bulunan Aptos Global, EMSA’nın üretmiş olduğu jeneratörleri kullanarak kesintisiz enerjiye sahip olacak.

Dünyanın Tercihi EMSA Yeniden Gürcistan’da

Gürcistan’da bulunan Aptos estetik merkezi yalnızca ülkeye değil, dünyanın çeşitli yerlerinden gelen insanlara da hizmet vermektedir. Bu açıdan bakıldığında oldukça önemli bir noktaya yerleşen Aptos, enerjisinin kesilmemesi için bir takım adımlar atmaya karar verdi. Bunun için dünyanın en tanınmış markalarından olan EMSA jeneratör ile anlaşan hastane, bir adet2206A-E13TAG2  model PERKINS motorlu S4L1D-E model Stamford  alternatörlü, 400kVA dizel jeneratör seti satın aldı. Bu set, su soğutmalı, uzaktan kontrollü ve ses izolasyonuna sahiptir. Ayrıca Hastane tipi susturucuya sahip olan jeneratörümüzde yakıt ve yağ seviye kontrol paneli ile de bakımını kolayca yapabilirsiniz.

EMSA Olarak Gelişen Teknolojiyi Takip Ediyoruz

Ülkemizi dünyada birçok ülkede kalitemiz ile temsil eden EMSA jeneratör, bunu gelişen teknolojiyi takip ederek başarıyor. Yalnızca Gürcistan değil, dünyanın farklı noktalarında kritik alanlara enerji veren ürünlerimiz uzun yıllar hizmet vererek, kalitesini ispatlıyor. Bu bağlamda geçtiğimiz günlerde Gürcistan’a verdiğimiz iki adet jeneratörün ardından yine bu ülkede faaliyette olan ve globale hitap eden bir başka sağlık kuruluşu Aptos Global ile yapılan anlaşma markamızın ne kadar ileriye gittiğini göstermektedir.

EMSA sağlık sektöründe sürekli olarak gelişen ihtiyaçları hesaplayarak onların bu isteklerine karşılık veriyor. Hastane ortamında sürekli olarak enerjiye ihtiyaç olduğu için herhangi bir enerji kesintisinde hem uzaktan kontrol edilebilen hem de otomatik olarak devreye giren jeneratörlerimiz, hastaların mağdur olmamasını sağlıyor. Böylece jeneratörlerimiz yalnızca enerjiye değil, hayata da bağlıyor. Bu kadar kritik bir işte hata olmaması gerektiğini biliyoruz ve bu amaçta gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz.

EMSA'dan haberdar olun