Gürcistan’ın Önemli Tatil Merkezlerinden Villa Mosavali, EMSA Kalitesi ile Aydınlanacak
Gürcistan’ın Önemli Tatil Merkezlerinden Villa Mosavali, EMSA Kalitesi ile Aydınlanacak

Gürcistan’ın Önemli Tatil Merkezlerinden Villa Mosavali, EMSA Kalitesi ile Aydınlanacak

Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e yarım saat uzaklıkta yer alan tatil merkezi Villa Mosavali, müşterilerine kesintisiz enerji sağlayabilmek için EMSA’nın ürettiği jeneratörü tercih etti.

Sınır komşumuz Gürcistan’da bugüne kadar birçok önemli kuruma jeneratör gönderdik. Bu kurumla EMSA jeneratörleri ile kesintisiz enerjiye kavuştu. Şimdi bu kurumların arasına Mtsheta-Mtianeti bölgesinde hizmet veren Villa Mosavali tatil merkezi de katıldı.

Villa Mosavali’nin Enerjisi EMSA Güvencesinde

Oldukça büyük bir tesis olan Villa Mosavali, içerisinde şarap mahzeni, hotel, restoran, konferans salonları bulundurmaktadır. Dolayısıyla geniş çapta hizmet veren tesis için enerji kesintisi söz konusu olamaz. Bu nedenle EMSA ile iletişime geçen tatil merkezi yetkilileri, bu konudaki önerilerimizi dikkate alarak. Otel yetkilileri firmamızdan SC9D280D2 model sdec  motorlu EGK280-220N model Emsa  alternatörlü, 250 kva dizel jeneratör seti aldılar.

Ana şebeke enerjisinin herhangi bir durumda kesilmesi ile birlikte otomatik olarak devreye giren jeneratörümüz, su soğutmalı, ses izolasyonlu ve düşük yakıt uyarı sistemlidir. Standby modu sayesinde her an devreye girmek için hazır beklemektedir. Bunun yanı sıra, 4 zaman, su soğutma şekli, turboşarj - ıntercooler emme sistemi, bakımsız tip starter aküsü ve kolay bakım seçenekleri de jeneratörümüz içerisinde bulunuyor.

Otel ve misafirleri, hızlı ve kesintisiz bir şekilde enerjiye EMSA güvencesi ile ulaşabilirler.

EMSA ile Enerjinizin Kesilmesine İzin Vermiyoruz

EMSA’nın üretmiş olduğu jeneratörler sayesinde enerjiniz hiç bitmiyor. Herhangi bir olumsuz durumda tarafımıza ulaşan firma yetkililerine teknik ekibimiz uzaktan müdahale seçeneği ile hızlı ve net çözümler üretebiliyor. Bugün 6 kıtada 102 ülkeye hizmet veren firmamız ve teknik ekibimiz son teknoloji ile donatılmış ürünlerimize pratik bir şekilde dokunabiliyor. Böylece oluşabilecek arızaların kısa sürede giderilmesi sağlanıyor. Bunun yanı sıra bu sistem sayesinde daha sonra oluşabilecek arızaların haberi önceden veriliyor ve gerekli parça hızlı bir şekilde değiştirilebiliyor.

EMSA hem satış aşamasında hem de satış sonrasında sağladığı destek ile her zaman müşterilerinin yanında yer alıyor.

EMSA'dan haberdar olun