İSRAİL HOTEL LOT DEAT SEA’DA TATİL ENERJİNİZ, EMSA GÜVENCESİNDE
İSRAİL HOTEL LOT DEAT SEA’DA TATİL ENERJİNİZ, EMSA GÜVENCESİNDE

Emsa jeneratör İsrail’e uzandı, İsrail’in en gözde otellerinden olan İsrail Hotel Lot Deat Sea’yı Emsa kalitesi ile buluşturdu.

Enerji sektörüne 1977’de alternatör üretimi ile başlayan Emsa Jeneratör, 40 yılı aşkın süredir edindiği tecrübeyi, teknolojik yeniliklerle harmanlayarak pazar ağını günden güne genişletiyor.

Perakende devlerinin ürün depoları, modern şehirlerin alt yapıları Emsa Jeneratör güvencesiyle kuruluyor. Askeri-savunmadan sağlığa, eğitimden turizme, gıdadan sanayi üretimine birçok alanda dünya, Emsa jeneratör ile kesintisiz enerjiye kavuşuyor. Bu kapsamda 6 kıta, 102 ülkede hastaneler, restoranlar, limanlar, üretim tesisleri Emsa Jeneratörü tercih ediyor.

İSRAİL OTELLERİNE TÜRK ENERJİSİ EMSA’DAN

İSRAİL’E EMSA AYDINLIĞI

EMSA, İSRAİL’E ENERJİ VERİYOR

Geniş pazar ağıyla dünyaya açılan Emsa, İsrail’i de ihracat listesine ekledi. Bu kapsamda İsrail’de Ölü Deniz bölgesinin ünlü otellerinden olan, şehir gürültüsünden uzak minarelli sularıyla kaplıca turizmi açısından da çok talep gören İsrail Hotel Lot Deat Sea, Emsa’dan jeneratör temin etti.

Özellikle oteller, konforlu ve eksiksiz hizmet sunabilmek, olası enerji kesinti durumlarında müşterilerini mağdur etmemek için enerji konusunda jeneratör desteğine ihtiyaç duyuyor. Bu ihtiyacı gidermek için alınacak jeneratörün enerji ihtiyacını karşılamanın yanında gürültüden de uzak olması önemli bir ayrıntı. Çünkü hiçbir otel jeneratör sesi ile konuklarının rahatsız etmek istemez.

Tüm bu hususlar göz önüne alındığında İsrail Hotel Lot Deat Sea da seçimini dünyanın tercih ettiği Emsa Jeneratör’den yana yaptı. Böylece Emsa tarafından İsrail Hotel Lot Deat Sea’ya 4008-TAG2A model PERKİNS motorlu HCI634J model STAMFORD alternatörlü, 1125 kVA dizel jeneratör seti gönderildi.

İsrail Hotel Lot Deat Sea konaklama hizmetini her geçen gün geliştiriyor. İş dünyası toplantıları, tıp seminerleri, Ölü Deniz'de doğal iklim tedavisi gibi etkinliklere ev sahipliği yapan otel, konuklarının konforunu her şeyin önünde tutuyor. Hotel Lot Deat Sea bu mükemmeliyetçi hizmet anlayışında gücünü Emsa’dan alıyor.

Emsa’nın jeneratör setleri VDE 0530, BS 4999, BS 5000, IEC 34, TS ISO 8528, TS EN 12601 standartlarına uygun olarak üretiliyor. Ayrıca kullanım öncesi tüm güvenlik testlerinden başarıyla geçen jeneratörlerin sim kart ile uzaktan bakımı ve kontrolü de sağlanıyor.

Emsa, müşterisi olan jeneratör kullanıcısını olası bir aksaklıkta jeneratör ile baş başa bırakmıyor. Emsa ürünü jeneratör dünyanın neresinde olursa olsun uzman teknisyenler anında uzaktan müdahale ile sorunu çözüme kavuşturuyor. Uzaktan kontrol sistemi yalnızca olası aksaklık durumlarında değil, jeneratörlerin yaklaşan bakımları konusunda da kullanıcılar uyarılıyor, oluşabilecek arızalar önceden tespit edilerek müşteri bilgilendiriliyor.

Emsa Jeneratör tarafından üretilen ürünlerin ses geçirmez özelliği, yakıt seviyesindeki oynamaları gösteren elektronik uyarı sistemi ve su soğutmalı sistemleri gibi özellikleri de Emsa kalitesini ortaya koyan unsurların başında geliyor.

Alternatör, jeneratör, aydınlatma seti (mobil ışık kulesi), elektrik üreteçleri, dizel motorlu kaynak jeneratörü üretimi, satışı, servisi ve yedek parça tedarikinde sektöre yön veren Emsa Jeneratör, üretim süreçlerinde ISO 9001 Kalite Sertifikasının yanında, tüm çevre duyarlılığı olan firmaların bulundurması gereken CE Belgesi’ne de sahip.

Ürettiği yüksek verimli jeneratörleri ve geniş pazar ağı ile Türkiye’nin ihracat hacmine önemli katkılar sağlayan Emsa Jeneratör, 2020 yılında en çok ihracat yapan firmaların sıralandığı Elektrik ve Elektronik İhracat Onur Listesi’ne de adını yazdırdı.

EMSA'dan haberdar olun