İstanbul’da 500 kişilik öğrenci yurdu EMSA güvencesinde
İstanbul’da 500 kişilik öğrenci yurdu EMSA güvencesinde

İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde bulunan 500 kişilik öğrenci yurduna  EMSA Jeneratör tarafından kurulan jeneratör setiyle, elektrik kesintilerinde yaşanacak olumsuzlukların önüne geçilecek.

EMSA Jeneratör sektördeki uzun yıllar edindiği tecrübeyle, son teknoloji jeneratör setleriyle, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla yatırımlarına devam ediyor. Toplamda 6 kıta ve 102 ülkede müşterilerini kesintisiz enerjiyle buluşturmaya devam ederken, aynı vizyonla yurtiçi yatırımlarını da sürdürüyor. Son teknoloji ürünü olan jeneratör setleriyle hizmet veren EMSA Jeneratör, öğrencilerin kesintisiz enerji ihtiyacını karşılamak için yeni bir projeye imza attı. Bu kapsamda İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde bulunan çevre dostu olması ile dikkat çeken 500 kişilik öğrenci yurdu, EMSA Jeneratör tarafından kurulan 1 Adet 12M26G1100/5 model Baudouin motorlu, EGK400-800N model EMSA alternatörlü, 1120kVA jeneratör setiyle kesintisiz enerjiye kavuştu.

Eğitimde elektrik ihtiyacının ne kadar önemli olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Özellikle pandemi döneminde artan uzaktan eğitim talebi, enerji ihtiyacının öneminin kavranmasına neden oldu. EMSA Jeneratör tarafından 500 öğrenci kapasiteli yurda kurulan jeneratör seti, yaşanacak herhangi bir elektrik kesintisinde anında devreye girecek, öğrencilerin kesinti nedeniyle yaşayacak olumsuzlukları en aza indirgeyecek.  Ayrıca elektrik kesintisinde devre girecek jeneratörün çıkardığı sesten öğrencilerin etkilenmemesi için özel önlem alındı. Jeneratör kabinine yapılan sanayi tipi susturucu ve izolasyon işlemi sayesinde yurtta gelen öğrenciler gürültüden etkilenmeyecek.

EMSA'dan haberdar olun