İstanbul’da rezidans EMSA güvencesiyle aydınlanacak
İstanbul’da rezidans EMSA güvencesiyle aydınlanacak

İstanbul’un rezidans bölgesi olarak öne çıkan Bomonti’de bulunan 900 konutluk Sinpaş Queen Bomonti projesi, EMSA Jeneratör tarafından kurulan 3 adet jeneratör setiyle hep parlayacak.

EMSA Jeneratör, uzun yıllar edindiği tecrübeyle, ürettiği son teknoloji jeneratörle 6 kıta ve 102 ülkeye ihracat yapmaya devam ediyor. Yurtdışında gerçekleştirdiği ihracatla Türkiye’ye katma değer sağlayan EMSA Jeneratör, aynı vizyonla yurtiçinde de birçok projeyi hayatı geçiriyor. Bu kapsamda İstanbul’un Şişli ilçesinde bulunan ve dünya metropollerinin kraliçesi olan İstanbul’u taçlandıran Queen Bomonti projesi artık EMSA Jeneratör güvencesine alındı. Sinpaş Queen Bomonti 900 konutlu projede; açık - kapalı yüzme havuzu, spor salonu ve spa, Central Park, tenis kortu, kutlama ve davet alan gibi birçok yaşam alanı bulunuyor. Yapılan projeyle 900 konut ve yaşam alanları bulunan Sinpaş Queen Bomonti,  EMSA tarafından son teknoloji olarak üretilen 3 adet 12M26G1100/5 model Baudouın motorlu EGK400-800N model EMSA  alternatörlü, 1120 KVA dizel jeneratör setiyle kesintisiz enerji sağlandı.

Sinpaş Queen Bomonti içinde bulundurduğu yaşam alanları ve konutlar için kesintisiz enerji hayatı önem taşımaktadır. EMSA Jeneratör tarafından kurulan jeneratör setleri herhangi bir kesintide anında devreye girerek, yaşam alanlarında gerçekleşecek olumsuzlukların önüne geçecek. Ayrıca jeneratör kabinlerinde bulunan sanayi tipi susturucu ve izolasyon işlemi sayesinde yaşam alanlarında yaşanacak gürültünün önüne geçilmiş olacak.

EMSA'dan haberdar olun