Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesinin Enerjisi EMSA Güvencesinde
Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesinin Enerjisi EMSA Güvencesinde

Ülkemizin en yeni üniversitelerinden birisi olan Karabük Üniversitesi, 2010 yılında açtığı tıp fakültesinde EMSA’nın ürettiği jeneratörleri kullanacak.

40 yılı aşan tecrübesi ile hem ülke içerisinde hem de yurt dışında başarılı çalışmalar gerçekleştiren EMSA Jeneratör, Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından da tercih edildi.

EMSA, Tıp Fakültesine Enerji Desteği Sağlayacak

EMSA, ürettiği jeneratörler ile tıp fakültesinin acil durumlarda ihtiyacı olan ek enerjiyi sağlamak için iki adet jeneratör seti gönderdi. Üniversite yönetimi tarafından tarafımıza iletilen talep doğrultusunda hastanemize ve fakültemize göre dizayn ettiğimiz ürünlerimiz ile hem kesintisiz enerji desteği sağlanacak hem de ani durumlarla başa çıkılabilecektir.

Hastanelerin bugün en çok ihtiyaç duyduğu kaynağın enerji olduğunu düşünürsek, EMSA tarafından üretilen iki adet jeneratör, en ağır şartlarda çalışmak üzere tasarlandı. Bu bağlamda her türlü ortamda uzun süre çalışabilecek türde motora sahip bu ürünler, 330 kVA ve 285 kVA’dır. Ayrıca hastane ortamında istirahat eden hastaların rahatsız olmaması açısından izolasyonlu şekilde tasarlanmış, böylece dizel motorun sesi en az seviyeye indirilmiştir.

Bakımı oldukça kolay olacak şekilde tasarlanan EMSA Jeneratörleri, hem servis ağının genişliği ile yakından hem de teknolojinin verdiği imkan ile uzaktan müdahale şansı tanıyor. Dolayısıyla herhangi bir sorunda kısa süre içerisinde müdahale edilebiliyor. Böylece enerjide kesinti kesinlikle yaşanmıyor.

Kesinti Anında Hızlıca Devreye Girecek

EMSA tarafından üretilen iki jeneratör de herhangi bir enerji kesintisi söz konusu olduğunda hızlıca devreye girecek şekilde tasarlandı. Standby modundaki çalışması ile birçok nedenden oluşabilecek kesintiyi bertaraf edecek. Ürün, aynı zamanda şebeke enerji altyapısının olduğu alanlarda yedek güç olarak kullanılabilir olması ile de dikkat çekiyor. Bu özelliği sayesinde üniversitemizdeki tıp fakültesi jeneratörümüzü yalnızca kesinti anında değil, ekstra güç kazanmak için de kullanabilir.

EMSA, Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki hastaların, öğretim görevlilerinin ve öğrencilerin enerji kaynağı olacak. Bugün 6 kıtada 102 ülkedeki diğer kullanıcılar gibi Karabük Üniversitesi de firmamızın ürettiği jeneratörler sayesinde enerjilerinin kesintiye uğramayacağını biliyor.

EMSA'dan haberdar olun