McDonald’s Gürcistan’da Açılacak Yeni Restoranında Emsa Jeneratör Setleri İle Hizmet Verecek
McDonald’s Gürcistan’da Açılacak Yeni Restoranında Emsa Jeneratör Setleri İle Hizmet Verecek

Jeneratör ve alternatör üretimi alanında 1982’ den beri ülkemizde faaliyet gösteren, bunun yanında yurt dışı ihracat faaliyetleri ile adından söz ettirem Emsa Jeneratör Ürünleri bu kez de komşu ülkemiz olan Gürcistan’da kullanıma sunuluyor. Dünyada fast-food restoran zincirleri arasında başı çeken McDonald’s, Gürcistanda açılacak olan yeni mağazasında Emsa Jeneratör kalitesi ile müşterilerine kesintisiz hizmet vermeyi hedefliyor.

İlk fast-food restoranı ABD’nin Kaliforniya eyaletinde 1940 yılında açılan McDonald’s, günümüzde yaklaşık 120 ülkede neredeyse 35.0000 restoranıyla müşterilerine hizmet veriyor. Günlük olarak 70 milyon civarı müşteriye hizmet veren dünyanın en büyük fast-food restoran şirketi olan McDonald’s, her geçen gün artan talep karşısında farklı coğrafyalarda açtığı yeni mağazalar ile bu talepleri karşılamayı amaçlıyor. Gürcistan’daki şubelerine bir yenisini daha ekleyen firma , yeni açılan restoranında Emsa jeneratörlerini tercih etti. Firma müşterilerine hizmet sunarken kesintisiz enerji ihtiyacını; BF8M1015CP-LA-G5 Model DEUTZ Motorlu, EGK355-550N Model EMSA Alternatörlü, 700 kVA sessiz kabinli jeneratör seti ile karşılayacak.

Emsa jeneratörün 40 yılllık deneyimiyle üretilen bu jeneratör seti profesyonel üretim sürecinin yanında kullanım sırasında oluşabilecek tüm aksaklıklar düşünülerek; yüksek su sıcaklığı, düşük yağ basıncı, yüksek ve düşük motor hızı, düşük radyatör su seviyesi, aşırı akım yükü, yüksek ve düşük jeneratör voltajı, başlatma / durdurma hatası ve elektronik yakıt seviyesi göndericisi  gibi güvenlik ve koruma alarmları ile donatılmıştır.

Alanında uzman kadrosu ile jeneratörlerin kullanım sırasında en yüksek verimi hedefleyen Emsa’nın  jeneratör setleri, VDE 0530, BS 4999, BS 5000, IEC 34, TS ISO 8528, TS EN 12601 standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Satış öncesi ve satış sırasında merkezi servis hizmetleri ile müşterilerinin ihtiyaç duydukları anda destek hizmeti alabildikleri Emsa Jeneratör, satış sonrası bakım ve onarım hizmetleri ile de müşterilerinin taleplerine 7/24 cevap veriyor.

Gürcistan’a yapılan bu satış ile müşteri portföyüne bir yenisini daha ekleyen firmanın şu an 102 ülkede bayilik ağları bulunuyor. Yurtdışı faaliyetleri ile Türkiye’nin İhracat hacmine katkıları olan Emsa Jeneratör, 2020 yılında Elektrik ve Elektronik İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen ve yılın en çok ihracat yapan firmalarının sıralandığı Elektrik ve Elektronik İhracat Onur Listesi’nde yer alıyor.

EMSA'dan haberdar olun