Moda Sektörünün Temsilcisi EMSA Jeneratörlerini Tercih Etti
Moda Sektörünün Temsilcisi EMSA Jeneratörlerini Tercih Etti

Moda aksesuar üretimi yapan MK MODA ATELIER, üretim tesisinde kullanmak üzere EMSA’dan jeneratör temin etti.

Enerji kesintileri ile üretimini aksatmak istemeyen MK MODA ATELIER, Sakarya’da bulunan Söğütlü Organize Sanayi Bölgesindeki tesisi için 1 adet Deutz motorlu ve EMSA alternatörlü jeneratör seti satın aldı.

Sektörün Önemli Firması EMSA Güvencesinde

EMSA, ürettiği jeneratör ile MK MODA ATELIER tesisinde enerji kesintilerini bertaraf edecek. Ülkemizin önemli alanları arasında üretim yapan tesis, tasarım ürünleri için hayati parçaları imal edip, Türkiye’nin dört bir yanına gönderiyor. Dolayısıyla bu kadar hassas bir tesisin de enerjisinin kesilmemesi gerekiyor.

Yaklaşık olarak 20 yıldır moda dünyasında üretim yapan MK MODA ATELIER yetkilileri EMSA’nın kalitesine güvendikleri için tarafımızdan 1 Adet  BF6M1015C-LA-G3A model deutz  motorlu EGK315-320Nmodel Emsa  alternatörlü, 440 kva dizel jeneratör setleri satın aldılar. Bu setler, fabrikanın enerjiye ihtiyaç duyduğu anda otomatik olarak devreye girecek şekilde dizayn edildi. Ayrıca elektrik kesintisi anında tüm ihtiyacını karşılayacak şekilde de tasarlanmıştır.

Kusursuz Servis Ağı ile EMSA

EMSA yalnızca kaliteli ürünler değil, kusursuz bir servis ağı da sunarak, kendisini tercih edenlerin daima yanında yer alıyor. Üretilen jeneratörler dünyanın neresinde olursa olsun servis hizmeti hızlı bir şekilde çalışarak, gerekli müdahale anında yapılabiliyor. Bu da dünyanın pek çok noktasında EMSA’nın neden tercih edildiği noktasında bize bilgi veriyor.

EMSA bugün yalnızca yerel değil, aynı zamanda küresel marka olmak için var gücüyle çalışıyor. Dünyanın en bilinen lokasyonlarının yanı sıra bilinmeyen noktalarında dahi bayrağımızı ürettiğimiz jeneratörler ve diğer ürünlerle dalgalandırıyoruz.

EMSA kalitesi bugün eğitimden teknolojiye, tatil sektöründen üretim yapan tesislere kadar birçok alanda enerji desteği sağlıyor. Sakarya’da uzun yıllardır moda sektöründe hizmet veren MK MODA ATELIER fabrikasında da üretilen jeneratör setleri ile imalatın devamlılığını sağlarken, ülkemize de katma değer sağlıyoruz.

EMSA'dan haberdar olun