Otoyol tünellerinin kesintisiz enerji ihtiyacını EMSA sağlayacak
Otoyol tünellerinin kesintisiz enerji ihtiyacını EMSA sağlayacak

 

Kahramanmaraş-Göksun yolu üzerindeki Tekir-Çağlayan Tünellerinin kesintisiz enerji ihtiyacı EMSA Jeneratör tarafından kurulan 3 adet jeneratör setiyle sağlanacak.

EMSA Jeneratör, ürettiği son teknoloji jeneratörlerle 6 kıta 102 ülkeye ihracat yapıyor. Yenilikçi vizyonuyla yurtdışında olduğu gibi yurtiçinde de hizmet veren EMSA Jeneratör, yurtiçi yatırımları bir yenisini daha ekledi. Yapımı tamamlanan ve Göksun-Kahramanmaraş yolu üzerinde bulunan Tekir-Çağlayan Tünelleri, EMSA güvencesiyle aydınlanacak. Proje kapsamında Tekir-Çağlayan Tünellerine;  1 adet 6M21G440/5 model Baudoin motorlu, EGK315-320N model EMSA alternatörü, 440 KVA dizel Jeneratör seti, 1 adet 6M21G550/5 model Baudoin motorlu EGK315-400N model EMSA alternatörü 550 KVA dizel jeneratör seti, 1 adet 6M33G715/5 model Baudoin motorlu EGK355-550N model EMSA alternatörü 715 KVA dizel jeneratör seti kurulumu gerçekleştirildi. Kurulan jeneratör setleriyle birlikte bin 150 metre uzunluğundaki Tekir Tüneli ve 2 bin 500 metre uzunluğundaki Çağlayan Tüneli, kesintisiz enerjiye kavuştu.

Otoyolda bulunan tünellerin elektrik ihtiyacının ne kadar önemli olduğu bilinmektedir. Tünellerdeki enerji ihtiyacı hayati önem taşımaktadır. Bu kapsamda toplam uzunlukları 3 bin 650 metre olan Tekir ve Çağlayan Tünellerinde EMSA Jeneratör tarafından kurulan jeneratör setleri, yaşanan elektrik kesintisinde anında devreye girecektir. Bu sayede tünellerde trafik akışında herhangi bir olumsuzluk yaşanmasının önüne geçilmiş olacak. Ayrıca son teknoloji ürünü olan jeneratör setlerinde bulunan uzaktan kontrol sistemiyle yaşanacak arızalar en kısa sürede onarım imkanına sahiptir.

EMSA'dan haberdar olun