Özbekistan Pandemi Hastanesi’nde Emsa Jeneratör Kalitesi
Özbekistan Pandemi Hastanesi’nde Emsa Jeneratör Kalitesi

İlk olarak 2019 yılında Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan Covid-19 virüsü hızla dünyaya yayıldı bir yılı aşkın süredir ekonomiden sosyal hayata bir çok alanda dünyanın tamamını olumsuz şekilde etkiledi. Covid-19 vakalarının son zamanlarda tırmanışta olduğu Özbekistan yeni kurulacak olan pandemi hastanesi için Emsa Jeneratör’den dört adet jeneratör seti satın aldı.

İlk Covid vakasının 15 mart 2020 de görüldüğü Özbekistan’da bugüne kadar 89 binin üzerinde vaka görüldü ve 646 insan Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Dünyada bir çok ülkenin sağlık sisteminin çökme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı bu süreçte yönetimler açtıkları yeni hastanelerle virüse yakalanan insanların sağlık hizmetlerinden yararlanmasını sağlamaya çalışıyor. Bu nedenle Özbekistan’da yeni kurulacak olan Covid-19 hastanesi, kesintisiz enerji ihtiyacını Emsa Jeneratörler ile giderecek.

Jeneratör ve alternatör üretiminde kaliteden şaşmayan bunun yanında müşteri odaklı bir politika izleyen Emsa Jeneratör’den alınan dört adet jeneratör setleri:

1 Adet 6M16G275/5 Model Baudouin Motorlu, EGK280-220N Model EMSA Alternatörlü, 275 kVA Jeneratör Seti

1 Adet 6M16G220/5 Model Baudouin Motorlu EGK280-170N Model Emsa Alternatörlü 220 kva Jeneratör Seti

1 Adet 6M11G165/5 Model Baudouin Motorlu EGK280-150N Model Emsa Alternatörlü 165 kva Jeneratör Seti

1 Adet 6M11G150/5 Model Baudoin Motorlu EGK225-120N Model Emsa Alternatörlü 150 kva Jeneratör Seti 

Bu jeneratör sistemleri, Emsa Grup’un alanında profesyonel kadrosu tarafından titizlikle üretilir. Kullanım öncesi tüm güvenlik testlerinden geçen jeneratörler, uzaktan kumandalı kontrol sistemi ve ses geçirmez özellikleri ile müşterilere kolaylık sağlarken, yakıt seviyesindeki oynamaları gösteren elektronik uyarı sistemi ve su soğutmalı sistemleri gibi özellikleri ile de jeneratörün kullanımı sırasında ortaya çıkabilecek aksaklıklar önceden düşünülmüş ve oluşabilecek hasarların önüne geçilmiştir.

Günümüzde üretim tesislerinden, inşaatlara, depolama alanlarından evlere kadar kullanım alanı oldukça geniş olan jeneratörler hastaneler için olmazsa olmazdır. Son bir yılda her ülkede görülen binlerce covid-19 vakası ile yeni açılan hastanelerde de jeneratörler hayati bir rol oynuyor. Özellikle yoğun bakım servislerinde en ufak bir elektrik kesintisi tamir olunmayacak hasarlara neden olabilir. Bu yüzden Emsa Jeneratör’ün 40 yıllık deneyimi ile üretilen jeneratörler hastanelerde de herhangi bir güç kesintisi durumunda hastalara sorunsuz şekilde sağlık hizmetinin verilmesi için sıkça tercih ediliyor.

EMSA'dan haberdar olun