Pakistan Merkez Bankası’nın Enerjisi EMSA Jeneratöre Emanet
Pakistan Merkez Bankası’nın Enerjisi EMSA Jeneratöre Emanet

Dünyanın en eski merkez bankalarından birisi olan Pakistan Merkez Bankası, kesintisiz bir şekilde çalışabilmek için jeneratör alımı yaptı. Banka, alanında ülkemizin en iyi markası olan EMSA Jeneratör’ün ürününü kullanacak.

Pakistan’ın Lahor kentinde bulunan Pakistan Merkez Bankası, herhangi bir enerji kesintisi yaşamamak için yaptığı jeneratör alımında, ülkemizin sayılı markaları arasında yer alan EMSA’yı tercih etti.

EMSA, Paranın Merkezinde Yer Alacak

Global marka olma hedefine her geçen gün yaklaşan ve günümüzde 6 kıta 102 ülkeye jeneratör temin eden EMSA, Pakistan Merkez Bankası için de bir üretim yaptı.  2506A-E15TAG2  Perkıns model motorlu HCI544D  model Stamford  alternatörlü, 440kVA dizel jeneratör seti bankanın kullanımı için EMSA tarafından üretilerek, kurumun hizmetine sunulacak.  

Üretilen jeneratör uluslararası kalite standartlarına uygun olarak üretilmesi ile öne çıkmaktadır. Çalışma ortamındaki sessizliği sağlaması bakımından da önemli olan jeneratörümüz, su soğutmalı olması bakımından sıcak havalarda da tam randımanlı şekilde çalışabilecek. Jeneratörün bileşenlerinden olan perkıns motoru ağır hizmetler için tasarlanmış yapısı ile öne çıkmaktadır. Bu da bankanın kullanımı için son derece uygun olacak şekilde dizayn edildiği anlamına geliyor.

Üretilen jeneratörün bir diğer önemli özelliği ise şebeke altyapısının olduğu alanlarda yedek güç ünitesi olarak kullanılabilmesidir. Bu da Pakistan Merkez Bankası gibi stratejik bir kurumun enerjisinde herhangi bir dalgalanmaya yer bırakmadan tüm kurumun çalışmasına devam edebilmesi anlamına geliyor. Dolayısıyla yalnızca enerji kesintilerinde değil, aynı zamanda ek enerji kaynağı olarak da kullanılabilmesi için jeneratörden faydalanılabileceği ortam hazırlanmış oluyor.

EMSA, Kalitesi ile Pakistan Merkez Bankasının Tercihi Oldu

EMSA, kurulduğu günden bu yana global marka olma hedefini ve politikasını koruyan, bu bilinçle hareket eden bir markadır. Bugün dünyanın birçok ülkesinde ürettiğimiz jeneratörler, Pakistan Merkez Bankası gibi stratejik birçok kurumda çalışmaktadır. Her ürünümüz uzun yıllar üretilen kurumlara hizmet etmektedir. Böylece uzun ömürlü olması dolayısıyla EMSA birçok ülkenin de tercihi haline geldi.

EMSA'dan haberdar olun