Slovenya’nın En Büyük Hastanesi Enerjisini EMSA Jeneratörden Alacak
Slovenya’nın En Büyük Hastanesi Enerjisini EMSA Jeneratörden Alacak

Enerji sektöründe önde gelen marka EMSA Jeneratör, Slovenya’nın en büyük hastanelerinden olan Ljubljana Üniversitesi Tıp Merkezi (UMCL), tarafından tercih edildi.

40 yılı aşan tecrübe ve 6 kıtada 102 ülkeye yaptığı ihracat ile ülkemize katma değer kazandıran EMSA ürettiği jeneratörler sayesinde hastanede enerjinin kesilmesinin önüne geçecek. Böylece hiçbir sağlık hamlesi kesintiye uğramayacak.  

Bölgenin En Büyük Sağlık Kompleksine EMSA Desteği

UMCL, Slovenya'nın tüm bölgelerinden ve yabancı ülkelerden hasta kabul ediliyor. Herhangi bir kesinti durumunda zor durumda kalmak istemeyen hastane, dünyada 102 ülkeye ihracat yapan EMSA kalitesi ile hastane altyapısını destekleme kararı aldı. Bu çerçevede EMSA tarafından 1 Adet  1206A-E70TTAG3 model PERKİNS motorlu UCDI274K model STAMFORD alternatörlü, 275 kVA dizel jeneratör seti gönderildi.

Üniversite tıp merkezi Ljubljana'daki elektrofizyoloji merkezi, ülkedeki en büyük merkezlerden birisi olması ile biliniyor. Yılda 600'den fazla ablasyon prosedürü 5 elektrofizyologdan oluşan bir kadro tarafından gerçekleştirilen hastanede, pediatrik, kapsamlı AF programı (ICE bazlı florsuz ve kriyobalon prosedürleri) ve yapısal kalp hastalığında VT'nin endokardiyal/epikardiyal ablasyonu dahil olmak üzere çok çeşitli aritmi tedavisi sağlanıyor. Ek olarak, kardiyovasküler cerrahlarla işbirliği içinde, uzun süreli kalıcı AF'nin hibrit endoskopik cerrahi ve kateter ablasyonu bu merkezden veriliyor. Bu kadar önemli bir hastane doğru ve en iyi şekilde üretilmiş jeneratör ile desteklenmelidir. Bu açıdan sürekli olarak enerjiye ihtiyaç duyan bir yer olması sebebi ile kaliteli ve uzun ömürlü bir ürün isteyen Slovenyalı yetkililer, EMSA markasının ürettiği iki jeneratörü envanterlerine kattı. Böylece EMSA bir ülkede daha kendisine yer bulmayı başararak, ülkemizi Slovenya’da da temsil etme şansına sahip oldu.

EMSA, Küresel Marka Olma Hedefine Bir Adım Daha Yaklaştı

Kurulduğu günden bu yana küresel marka olma hedefi bulunan EMSA Jeneratör, bu amacına Slovenya ile bir adım daha yaklaştı. Kaliteli ve uzun ömürlü ürünler üreten, kullanıcılarına uzun yıllar sorunsuz bir şekilde hizmet eden jeneratörlerimiz, yalnızca Slovenya’nın değil bölge ülkelerinde en büyük hastanelerinden birisi olan Ljubljana Üniversitesi Tıp Merkezinde hizmete girdi.              

4 zaman, su soğutma şekli, turboşarj - ıntercooler emme sistemi olan 275 kVA dizel jeneratör seti ile sorunsuz enerji aktarımı sağlayacak.

EMSA'dan haberdar olun