Tekstilin Kalbi Bursa’da Yer Alan Kutlucan Tekstil EMSA Kalitesine Güvendi
Tekstilin Kalbi Bursa’da Yer Alan Kutlucan Tekstil EMSA Kalitesine Güvendi

Enerji sektöründe bayrağımızı 6 kıta 102 ülkede dalgalandıran EMSA,  Bursa’nın önde gelen firmaları arasında gösterilen Kutlucan Tekstil’e 6 adet jeneratör seti gönderecek.

Bursa’da yıllık 3 bin 500 ton üretim kapasitesine sahip Kutlucan Tekstil, faaliyetlerine devam edebilmek ve sürekli enerjiye bağlı kalabilmek için EMSA kalitesi ile çalışmaya karar verdi. Dünyanın birçok ülkesinde hizmet veren EMSA jeneratörleri ülkemizin tesislerinde de güvenle çalışacak. EMSA’nın gönderdiği jeneratör setleri ile fabrikanın enerjisini kesintiye uğratmayacak.

EMSA Jeneratörleri ile Kutlucan Tekstil’in Enerjisi Güvende

Sürekli olarak üretim yapan Kutlucan Tekstil, herhangi bir durumda yaşanacak elektrik kesintisini telafi edebilmek için EMSA güvencesine başvurdu. Tarafımızla yapılan görüşmeler sonucunda fabrikanın kullanımına en uygun jeneratör setleri için anlaşma yapıldı. Buna göre, 4 Adet  SC27G900D2  model sdec   motorlu EGK355-600N model Emsa  alternatörlü, 800 kva dizel jeneratör setleri fabrikaya gönderildi. Bu jeneratörümüz son teknoloji ekipmanlarla donatılmıştır. Su soğutmalı olması motorun uzun zaman diliminde ısınmadan çalışabilmesini sağlıyor. Uzaktan kontrol sistemi ile dünyanın neresinde olursa olsun uzman teknik ekibimiz ile arızaya hızlı ve net bir şekilde müdahale edilebiliyor. Ayrıca ses izolasyonlu olması da gürültülü bir şekilde çalışmasının önüne geçmektedir. Bakımları ise hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşir. Sürekli olarak standby sisteminde kalarak enerji kesintisi anında otomatik olarak devreye girer.

Kutlucan Tekstil ayrıca tarafımızdan 2 Adet BF6M1015CP-LAG model DEUTZ motorlu EGK315-290N Model Emsa alternatörlü 400 kva Dizel Jeneratör Setleri de almıştır. Bu setimizde diğer jeneratörümüzdeki özellikleri taşımasının yanında elektronik voltaj regülatörü, uzaktan çalıştırma gibi özelliklere de sahiptir. Dolayısıyla fabrika üretim safhasının herhangi anında enerji kesintisi ile karşı karşıya kaldığında otomatik olarak devreye giren iki jeneratör seti ile zaman kaybetmeden faaliyetlerine geri dönebilecek.

EMSA Dünyanın Her Noktasında

EMSA kalitesi bugün ülkemizde ve dünyanın farklı lokasyonlarında yer alan 102 ülkede enerji sağlamaya devam ediyor. Müşterilerimizin isteklerini göz önüne alıyoruz ve üretimlerimizde bu görüşleri değerlendiriyoruz. Küresel bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlerken ülkemizin tesislerinde de yer almayı hedefliyoruz. Bunun için 40 yılı aşkın bir süredir gece gündüz çalışıyor, ülkemizi gururlandırıyoruz.

EMSA'dan haberdar olun