Bakü’nün En Köklü Hastanesi’nde Emsa Jeneratör Güvencesi
Bakü’nün En Köklü Hastanesi’nde Emsa Jeneratör Güvencesi

Enerji sektöründe müşterilerinin ihtiyacını karşılayacak en uygun jeneratör ve alternatör ürünleri ile 1977 yılından beri hizmet veren Emsa Jeneratör, yeni bir yurt dışı satış anlaşmasına daha imza attı. Güney Amerika'dan Avustralya’ya kadar altı kıtada, kesintisiz enerjiye ihtiyaç duyulan her alanda, bayilik ağları vasıtasıyla jeneratör ve alternatör satışı gerçekleştiren Emsa Jeneratör, ürünlerini bu kez kardeş ülke Azerbaycan’a ihraç etti. Emsa tarafından üretilen bir adet dizel jeneratör seti, Bakü Demiryolu Hastanesi’nde kullanılacak.

Bakü Demiryolu Hastanesi, Azerbayca’ın köklü hastanelerinden birisidir. 1913 yılında kurulan hastane 100 yılı aşkın süredir Azerbaycan halkına hizmet veriyor. 70 odası ve 3 ameliyat servisi bulunan Bakü Demiryolu Hastanesi, Bakü’nün nüfusunun kalabalık olduğu aynı zamanda insan sirkülasyonunun da yoğun olduğu Bakü Demiryolu İstasyonu’nun yakınında konumlanıyor, Bulunduğu bölge nedeniyle hastane servislerinde sık sık yoğunluk yaşanıyor. Hastanelerde jeneratörün hayati bir ihtiyaç olduğunu biliniyor. Bakü Demiryolu Hastanesi de hastane hizmetlerinin aksamaması için gerekli olan jeneratör setini Emsa Jeneratör’den temin etti. Emsa Jeneratör güvencesi ile üretilen dizel jeneratör seti ile bir elektrik kesintisi anında Bakü Demiryolu Hastanesi’nde hasta hizmetleri sorunsuz ilerleyebilecek.

Bakü Demiryolu Hastanesi tarafından Emsa Jeneratör’den  satın alınan, 1 Adet E SD-EG Model SDEC Motorlu, EGK 400 -800N Model EMSA Alternatörlü, 1000 kVA dizel jeneratör seti ;Emsa mühendislerinin titiz çalışmaları sonucunda üretilmiş olup Emsa Grup güvencesini taşır. Bu jeneratör seti;  uzaktan kumanda kontrol sistemine ve elektronik yakıt seviyesi göndericisi ile yakıtın düşürülmesi için uyarı sistemine sahip olmasının yan sıra bakımı kolay ve su soğutmalı özelliklerine de sahiptir.

Azerbaycan gibi yakın coğrafyadaki ülkelerin yanı sıra okyanus ötesi ülkelere de jeneratör ihraç eden Emsa Jeneratör, satış hedeflerini her geçen yıl yenileyerek küresel bir firma olma amacına doğru ilerliyor. Yeni müşteri kitlelerine ulaşmak kadar var olan müşterilerinin memnuniyetini korumaya da özen gösteren ve kesintisiz enerji sektöründe 40 yıldır hizmet veren Emsa Jeneratör, yıllar içinde edindiği birikim ve deneyimi ile müşterilerine en iyi jeneratörü sunmak için itina ile üretim yapıyor.  Üretim ve pazarlama süreçlerinde müşteri odaklı yaklaşımından taviz vermeden çalışan firma, müşterilerinden gelen tüm geri bildirimleri titizlikle değerlendiriyor.

Bakü Demiryolu Hastanesi gibi kesintisiz enerjiye ihtiyaç duyulan çeşitli sektörlerde, Türkiye’de ve dünyada 6 kıtada bulunan bayilik zinciri ile faaliyetlerine devam eden Emsa Jeneratör, ürerim süreçlerinde ISO 9001 Kalite Sertifikası’nın yanında, tüm çevre duyarlılığı olan firmaların bulundurması gereken CE Belgesi’ne de sahiptir.

EMSA'dan haberdar olun