Basra Demir Çelik Üretim Tesisleri’nde Emsa Jeneratörleri Kullanılacak
Basra Demir Çelik Üretim Tesisleri’nde Emsa Jeneratörleri Kullanılacak

Türkiye’de jeneratör pazarında 40 yıllık deneyimi ile enerji talebine en iyi şekilde cevap veren Emsa Jeneratör, Irak Hükümeti’ne ait Demir Çelik Üretim Tesisi’ne jeneratör satışı gerçekleştirdi.

Genel merkezi İstanbul Sancaktepe’de bulunan Emsa Jeneratör, 2015 yılında Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan yeni üretim tesisi ile üretim kapasitesini artırarak Türkiye sınırlarını aşmış ve firmanın jeneratörleri dünyada bir çok ülkede tercih edilir olmuştur.

Dünyanın 102 ülkesinde bayi ağları olan ve yurtdışı satışları ile Türkiye’nin ihracat hacmine büyük katkısı olan Emsa Jeneratör, Irak enerji pazarında yıllardır aktif olan bir firma. Emsa Jeneratör ,Irak’taki özel sektör faaliyetleri dışında hükümete ait bir kuruluşla anlaşma yaparak ihracat ağına bir yenisini daha ekledi.

Basra Demir Çelik Üretim Tesisi’ne satılan jeneratör setleri şunlar;

 

  • 1 adet 1106A-70TAG2 Model, Perkins Motorlu, UCI274F Model Stamford Alternatörlü, 165 KVA jeneratör seti

 

  • 1 Adet 1506A-E88TAG4 Model, Perkins Motorlu, HCI444D Model Stamford Alternatörlü, 300 KVA jeneratör seti

 

  • 1 Adet 400623-TAG2A Model, Perkins Motorlu, HCI634G Model Stamford Alternatörlü, 825 KVA jeneratör seti

 

  • 1 adet 408TAG1A Model, Perkins Motorlu, HCI634J Model Stamford Alternatörlü, 1125 KVA jeneratör Seti

 

  • 1 Adet 1103A-33G Model, Perkins Motorlu, HCI634K Model Stamford Alternatörlü, 1250 KVA jeneratör seti

 

Irak ‘ta savaş yılları sonrasında ülkenin toparlanması için yabancı yatırımcıya büyük imkanlar tanınıyor. Adeta bir yatırım cenneti diye tabir edilen ülkenin güneyinde bulunan Basra kenti ,Irak’ın ikinci büyük şehri ve en önemli limanı olması nedeniyle de yurt dışından gelen yatırımcılardan büyük ilgi görüyor. Yüz üzerinde Türk şirketinin on binden fazla çalışanı istihdam ettiği şehirde, Irak Hükümeti’nin Demir Çelik Üretim Fabrikası’nda Emsa Jeneratörleri hizmet verecek.

EMSA'dan haberdar olun