EMSA, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin kesintisiz enerji ihtiyacını karşılayacak
EMSA, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin kesintisiz enerji ihtiyacını karşılayacak

 EMSA Jeneratör, Türkiye’nin en önemli tıp fakültelerinden biri olan İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin kesintisiz enerji ihtiyacını karşılayacak. 

EMSA Jeneratör, 40 yılı aşan tecrübesi ile yurtiçi ve yurtdışında toplamda 6 kıta ve 102 ülkede, birçok kurum ve kuruluşa hizmet veren, jeneratör ve alternatör üretiminde sayılı firmalar arasında yer almaktadır. Jeneratör ve alternatör üretiminde gerek kullandığı modern üretim teknikleri, gerekse işinde uzman kadrosu ile Türkiye ve dünya enerji üretimi pazarında tedarikçi firma olarak başarılara imza atan EMSA Jeneratör, Türkiye’de firmalara kesintisiz enerji desteği vermeye devam ediyor. 

 Türkiye’nin LiderTıp Fakültesine Kesintisiz Enerji Desteği Sağlayacak 

Dizel jeneratörler, mobil jeneratörler, ışık kuleleri, müşterilerin taleplerine göre geliştirilen senkron sistemler, araç içi-araç altı jeneratör gibi özel çözümler ve portatif jeneratörlerle kullanıcılarına hizmet veren EMSA jeneratör, İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin kesintisiz enerji ihtiyacına karşılık vermek için 2 adet jeneratör seti gönderdi.  Hastanenin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan 800 KVA dizel jeneratör setleri, ani elektrik kesintilerinde hastaneye kesintisiz enerji sağlayacaktır.  Tasarlanan jeneratörler, hastane ortamına uygun, oluşabilecek ses kirliliğine karşı hastaların rahatsız olmaması için izolasyon uygulanarak, jeneratörlerin çıkaracağı ses en alt düzeye çekilmiştir. Öte yandan jeneratörler en ağır şartlara karşı dayanıklı olarak üretilmiştir. EMSA, müşteri odaklı çalışan bir firma olduğu için tahsis ettiği jeneratörlerin bakımları da oldukça kolay yapılmaktadır. Servis ağının genişliği sayesinde yaşanacak arızalara yerinde müdahale edilebilmektedir. Ayrıca teknolojiye sürekli ayak uyduran sistemiyle yaşanacak arızalara uzaktan müdahale etme imkanı tanımaktadır. Böyle sürekli olarak enerji desteği sağlanmaktadır.

Kesintide Anında Devrede

Tıp sektöründe enerji ihtiyacının önemi bilinmektedir. EMSA Jeneratör, bu ihtiyaçların farkında olup bu doğrultuda hizmet vermektedir. Yaşanacak elektrik kesintisinde anında devreye girecek olarak tasarlanan jeneratörler, İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde yaşanacak olumsuzlukların önüne geçecektir. Standby modu ise kesintilerde yaşanacak olumsuzluklara karşı bir önlem olacaktır. Tahsis edilen jeneratörlerin şebeke enerji altyapısının olduğu alanlarda yedek güç olarak kullanılabilir olması dikkat çeken bir diğer özellikler arasında yer alıyor. Jeneratörler yalnızca kesinti anında değil, ekstre bir güç kaynağı olarak da kullanılabilmektedir. 

EMSA'dan haberdar olun