EMSA ihracatla Türkiye'ye katma değer sağlamaya devam ediyor
EMSA ihracatla Türkiye'ye katma değer sağlamaya devam ediyor

Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti’nin Ayurveda Departmanı, EMSA tarafından kurulan jeneratör setiyle kesintisiz enerjiye kavuştu.

EMSA Jeneratör sektörde uzun yıllarda edindiği tecrübeyle, ürettiği son teknoloji ürünlerle, müşteri odaklı vizyonuyla toplamda 6 kıta ve 102 ülkede kullanıcılarını kesintisiz enerjiyle buluşturuyor. Yurtdışına yaptığı ihracatlar sayesinde Türkiye’ye büyük katma değer sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda EMSA, yurtdışı ihracatlarına bir yenisini daha ekledi. Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti ile EMSA Jeneratör tarafından yapılan anlaşma kapsamında Ayurveda Departmanı için 1 Adet 6M11G150/5 model Baudoin motorlu, EGK225-120N model EMSA alternatörlü, 150 KVA Disel jeneratör seti kurulumu yapıldı. 

Ayurveda Departmanı Geleneksel tıbbın araştırılması ve geliştirilmesi, şifalı bitkilerin ve bitki bahçelerinin sürdürülebilir kullanımı ve yerli tıbba dayalı küçük ve orta ölçekli girişimciliğin teşvik edilmesi kapsamında faaliyetler yürütmektedir. Şu anda Kandy, Matale ve Nuwara Eliya'nın üç bölgesinde 9 Ayurveda hastanesi, 31 Ayurveda tıbbi hizmet sağlama enstitüsü ve 36 önleme hizmeti sağlama enstitüsü toplamda ise bünyesinde bulunan 433 personel görev yapmaktadır. EMSA tarafından kurulan jeneratör seti, herhangi bir elektrik kesintisi durumunda anına devreye girerek, Ayurveda Departmanı’nda yürütülen çalışmalarda bir olumsuzluk yaşanmasının önüne geçecek.

EMSA'dan haberdar olun