Emsa Jeneratör Kalitesi 102 Ülkeden Sonra Şimdi Moritanya’da
Emsa Jeneratör Kalitesi 102 Ülkeden Sonra Şimdi Moritanya’da

Köklü, yenilikçi ve kalite odaklı Emsa Jeneratör 40 yılı aşkın tecrübesi ile şimdi Moritanya’ya açılıyor.

Kişisel kullanıma ve profesyonel kullanıma hizmet eden Emsa Jeneratör kalitesi, hayatı kolaylaştıran ürün yelpazesi ile pazar ağını hızla genişletiyor. Savunmadan sağlığa, şehir alt yapısından dev market zincirlerine kadar sektörün öncü firmalarına hitap eden firmamız, kaliteli ve seçkin ürünlerini, Afrika’daki müşterilerine bir yenisini daha ekleyerek, Moritanya’ya ihraç etmeye başladığını gururla duyuruyor.  Elektrik elektronik ihracaat onur listesinde yer alan ve Türkiye’nin kesintisiz enerji sunan sayılı firmalarından olan firmamız Emsa Jeneratör müşterilerine her geçen gün yenilerini ekleyerek uluslararası pazarda adını ve kalitesini duyurmaya devam ediyor.

Emsa Jeneratör ürünleri, Moritanya’nın enerji ve yenilenebilir enerji, elektronik, elektrik mühendisliği ve otomasyon alanlarıyla ilgili projelerini hazırlayan ve bunların satışlarını gerçekleştiren sektörün öncü firmasında artık kullanıma hazır.  Moritanya’nın kuzeyindeki en büyük kasaba olma özelliğini taşıyan ve aynı zamanda Tiris Zemmour bölgesinin başkenti olan Zouératt şehrinde yer alan  enerji, mühendislik alanlarında adından söz ettirmeyi başaran La SNIM Mauritanie isimli maden firması da tercihini Emsa kalitesinden yana kullandı. Alıcı firmaya Emsa tarafından 5 Adet  WP4D66E200 model DEUTZ motorlu, UCI274C model STAMFORD alternatörlü, 110 kVA dizel jeneratör seti gönderildi.

Emsa Jeneratör, jeneratör üretirken ürünlerinin kaliteli olmasına özen gösterdiği gibi müşterilerinin güvenliğini de garanti altına almayı misyon edinmiştir. Bu nedenle Emsa Jeneratörlerin tümünde,  suyun fazla ısınmasının önüne geçmek için yüksek su sıcaklığı alarmı, yağ basıncını kontrol etmek için düşük yağ basıncı göstergesi, jeneratörün motor hızındaki değişimleri gösteren yüksek ve düşük motor hızı göstergesi, jeneratörün sağlıklı çalışması için gerekli olan radyatör seviyesini gözlemleme imkanı sunan düşük radyatör su seviyesi göstergesi, aşırı akım yükü ve yüksek-düşük jeneratör voltajı gösterge paneli ve jeneratör kullanırken sıkça karşılaşılan başlatma / durdurma hatalarını gösteren güvenlik ve koruma alarmları bulunur. Emsa Jeneratör fabrikalarında TSE ve ISO kriterlerine uygun biçimde üretim yapılır, kalite ve güvenlikten ödün verilmez. Çevre dostu üretim politikası benimseyen Emsa jeneratör ürerim süreçlerinde ISO 9001 Kalite Sertifikası’nın yanında, tüm çevre duyarlılığı olan firmaların bulundurması gereken CE Belgesi’ne de sahiptir. Ayrıca konumlandırılacağı alana uygun jeneratör çeşitleri ile müşterilerinin özel taleplerine açık olan firmamız, satış öncesi yer ve güç tespiti, satış sırasında ulaştırma destek hizmetleri, satış sonrasında ise arıza destek ve bakım hizmetler ile müşterilerine 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Firmamız müşterilerden almış olduğu geri bildirimler ve öneriler ile ürünlerini ve hizmetlerini güncelleyerek müşteri memnuniyetini odağa alan bir yaklaşımı benimsemektedir.

Jeneratör üretimine başladığı 1977’den günümüze kadar ülkemizde ve dünyada sağlık, eğlence, alışveriş, güvenlik, gıda, hayvancılık ve üretim gibi çeşitli sektörlere hizmet veren ve dünyada 6 farklı kıtadaki 102 farklı ülkeye jeneratör ihraç eden Emsa Jeneratör, gelecekte satış ağını daha da büyüterek henüz ulaşmadığı coğrafyalara da kesintisiz enerji hizmeti götürmeyi hedefliyor.

EMSA'dan haberdar olun