EMSA Jeneratör Kalitesiyle Her Alanda Öncü
EMSA Jeneratör Kalitesiyle Her Alanda Öncü

EMSA Jeneratör tarafından üretilen son teknoloji 3 adet jeneratör seti, Eskişehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün enerji ihtiyacının sürekliliğini sağlayacak.

 

EMSA Jeneratör, son teknoloji üretim imkanıyla ve müşteri odaklı vizyonuyla sektörde öncü olmaya devam ediyor. Bu anlayışla hem yurt dışı hem de yurt içinde birçok çalışmaya imza atan EMSA, 6 Kıta ve 102 ülkeye ihracat yapıyor. Sektördeki yaklaşık 40 yıllık tecrübeyle hizmet veren EMSA, yaptığı AR-GE çalışmalarıyla sürekli olarak kendini geliştirerek, sektörde öncü olmaya devam ediyor. Yurtdışında gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla adından söz ettiren EMSA, yurtiçi yatırımlarında da aynı vizyonla hareket etmektedir. Bu kapsamda EMSA yurtiçi yatırımlarına yenisi ekleyerek Eskişehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ile yeni bir çalışma gerçekleştirdi. Yapılan çalışma kapsamında 1 adet 2206A-E13TAG3 model Perkins motorlu S4L1D-Fmodel Stamford  alternatörlü, 450 KVA dizel jeneratör seti, 1 adet 2806A-E18TAG1A model Perkins Motorlu HCI544E model Stamford Alternatörlü 660 KVA dizel jeneratör seti ve 1 Adet 4006-23TAG3A model Perkins Motorlu HCI634H Stamford  Alternatörlü 900 KVA dizel jeneratör gönderildi. Bu sayede

 

Eskişehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü kesintisiz enerjiye kavuştu. Son teknoloji ürünü olan jeneratör setleri elektrik kesintisinde anında devreye girerek, yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçecek. Gönderilen jeneratörler teknik özellikleri ve susturucu özelliği sayesinde ortaya çıkabilecek gürültü en aza indirgenmiş oldu. Dünyanın dört bir yanında yüzlerce kurum veya kuruluşu kesintisiz enerjiyle buluşturan EMSA, gerçekleştirdiği yatırımlarla Türkiye’ye katma değer sağlamaya devam ediyor.  

EMSA'dan haberdar olun