İstanbul’un 18 İlçesi Hep Aydınlık Kalacak
İstanbul’un 18 İlçesi Hep Aydınlık Kalacak

Emsa jeneratör, yurtiçi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) ile yapılan anlaşmayla İstanbul’un 18 ilçesinde kesintisiz enerji sağlanabilmesi için 18 adet jeneratör seti gönderildi.

Emsa jeneratör, 6 kıta 102 ülkede kesintisiz enerji hizmeti vermek amacıyla müşteri odaklı çalışmalarına devam ediyor. Yurtdışındaki birçok önemli projenin yanında, yurtiçinde de yatırımlarına devam ediyor. Dünyanın en önemli metropol şehirlerinden biri olan İstanbul’un enerji ihtiyacı oldukça önemlidir. Yaklaşık 16 milyon nüfusa sahip olan İstanbul’un herhangi bir ilçesinde yaşanacak elektrik kesintisi birçok olumsuzluğu da beraberinde getirecektir. Bu kapsamda Emsa jeneratör, Türkiye’de beslenmeden barınmaya, ulaşımdan ısınmaya elektriğin ekonomik, kesintisiz, güvenilir ve çevreye duyarlı bir şekilde tüketiciye ulaştıran TEİAŞ ile çok önemli bir projeye imza attı. Proje kapsamında İstanbul’un 18 ilçesine kesintisiz enerji hizmeti sağlanması planlandı. Bu doğrultuda 5 adet 275 KVA jeneratör motor modeli 6M16G275/5 alternatörü, Emsa olan alternatör modeli EGK280-220N dizel jeneratör ve 13 adet 150 KVA motor modeli 6M11G150/5 alternatörü Emsa olan alternatör modeli EGK225-120N dizel jeneratör setleri kurulmak üzere 18 ilçeye gönderildi.

Emsa jeneratör İstanbul’da 18 ilçeye kesintisiz enerji sağlayacak

Emsa jeneratör, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) yürütülen proje kapsamında gönderilen 18 adet jeneratör seti, 18 ilçenin enerji ihtiyacını karşılayacak kapasitede üretildi. Son teknolojiyle üretilen jeneratör setleri, 18 ilçede yaşanacak elektrik kesintisinde anında devreye girerek herhangi bir aksaklık yaşanmasının önüne geçecek. Gönderilen jeneratör setlerinin en önemli özelliklerinden birisi bakımlarının kolay bir şekilde yapılabilir olmasıdır. Son teknolojiyle üretilen jeneratör setlerinde bulunan uzaktan arıza kontrolü sayesinde, yaşanacak arızalar çok daha kısa sürede çözüme kavuşacak. Öte yandan jeneratör setlerinde şebeke enerji altyapısının olduğu alanlarda yedek güç olarak kullanma imkanı sağlamaktadır. Bu sayede jeneratör setleri sadece enerji kesintisinde değil, enerji yetersizliğinde ekstra enerji sağlayacaktır. Emsa jeneratör tarafından 18 ilçeye gönderilen jeneratör setlerinin diğer bir özelliği barındırdığı teknolojiyle gürültüyü engellemesidir. Jeneratör kabinlerinde kullanılan sanayi tipi susturucu ve izolasyon ses sorununu ortadan kaldırmaktadır. Böylece kurulan bu sistem sayesinde İstanbul’un 18 ilçesi hep aydınlık kalacak.

EMSA'dan haberdar olun