Rapid Bükreş Stadındaki Organizasyonlar EMSA Jeneratör ile Kesintisiz Devam Edecek
Rapid Bükreş Stadındaki Organizasyonlar EMSA Jeneratör ile Kesintisiz Devam Edecek

Romanya’nın önde gelen takımlarından Rapid Bükreş, stadyumunda kesintisiz enerjiye ulaşmak için EMSA Jeneratörü tercih etti.

Stadyumda düzenlenen organizasyon sırasında yaşanacak enerji kesintisinin etkisini en aza indirecek ve hızlı bir şekilde devreye girecek olan jeneratör setleri ilgili kuruma EMSA tarafından gönderildi.

55 Bin Kişilik Stada Enerji Desteği EMSA’dan

Romanya’nın başkentinde 2011 yılında inşa edilen 55 bin 634 kişilik Rapid Bükreş Stadyumuna enerji desteği vermek amacıyla EMSA tarafından üretilen 12M33G1400/5  model Baudouin   motorlu EG400-1000N  model Emsa  alternatörlü, 1400  kva dizel jeneratör setleri kullanıma hazır bir şekilde gönderildi.

Jeneratör setlerinin özellikleri arasında, enerji kesintisi anında otomatik olarak devreye girme, uzaktan çalıştırabilme ve düşük yakıt uyarı sistemi gibi sistemsel özellikler bulunmaktadır. Arıza anında uzaktan müdahale edebilme sistemi sayesinde Romanya’ya gitmeden teknik ekip gerekli dokunuşları yapıp, tüm arızayı giderebilir ve sistemsel hataları düzeltebilir. Bunun yanı sıra su soğutmalı olması motorun fazla ısınmasını önleyerek, çalışma saatini daha uzatıyor. Ayrıca şebeke geriliminde oluşan yükselme ve düşmeleri önleyen elektronik voltaj regülatörü sayesinde de bağlı bulunduğu hatta doğru aralıktan elektrik iletimi sağlar. Ek olarak ses izolasyonlu kabini sayesinde çalıştığı alanda gürültüyü en aza indirebiliyor.

Global Marka Vizyonu ile Hareket Ediliyor

EMSA Jeneratör, yaklaşık 40 yıl önce belirlediği global marka hedefine her geçen gün biraz daha yaklaşıyor. Bugün 6 kıta 102 ülkede bayrağımızı dalgalandırmaya devam ediyor. Hem ülkemizden hem de yurt dışından gördüğü talep ile global marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. omanya’nın başkentinde birçok spor organizasyonunun yapıldığı Rapid Bükreş Stadına iletilen jeneratör setleri ile seyirciler ve sporcular enerjiden kopmayacak.

EMSA tarafından üretilen tüm ürünlerde uzman teknik ekip hızlı ve kesintisiz müdahale edebiliyor. Gönderilen jeneratör setlerinde arızalar oluşmadan teknik ekibe iletiliyor ve gerekli parçalar zamanında değiştirilebiliyor. Böylece EMSA kalitesini korurken, müşterilerinin enerjiye daha güvenli yollardan ulaşmasının sağlıyor.

EMSA'dan haberdar olun