Rusya’nın Perakende Devi Wildberries’in Ürün Depolarını Emsa Jeneratör Aydınlatacak
Rusya’nın Perakende Devi Wildberries’in Ürün Depolarını Emsa Jeneratör Aydınlatacak

Ülkemizin endüstrileşme sürecinde, iki büyük üretim tesisi, kaliteli ve güvenli üretimleri, yurtiçi ve yurtdışı satışları ile büyük katkısı olan Emsa Grup, ürünlerini dünyanın çeşitli ülkelerine pazarlamaya devam ediyor. Türkiye’de  jeneratör ve alternatör üretiminde  öncü bir kuruluş olan firma, Rusya’nın en büyük perakende zinciri ile jeneratör satışı konusunda anlaştı.

Wildberries adlı firmaya satılan dizel jeneratör setleri ile Emsa Jeneratör müşteri portföyüne bir yenisini daha ekledi.

Rusya’da jeneratör ve alternatör pazarında daha önce de faaliyetleri olan Emsa Grup, Wildberries ‘e sattığı yüksek motor güçlü jeneratör setleri ile ülkenin enerji piyasasında yerini koruyor.

Rusya’da 2004 yılında doğum izninde olan bir öğretmenin kendi ve bebeği için alışveriş ihtiyacından hareketle kurulan Wildberries, şu an Rusya’da en çok alışveriş yapılan perakende zinciridir.

Dünyada çeşitli ülkelerde faaliyetleri bulunan Emsa Grup ile satış sözleşmesi imzalayan Wildberries, 2004 yılında bir apartman dairesinde başladığı yolculuğuna Polonya, Slovakya, Rusya, Beyaz Rusya, Kazakistan, Kırgızistan ve Ermenistan’da faaliyet gösteren ve yaklaşık 50 bin çalışanı olan bir firma olarak devam ediyor. Son olarak ocak 2020'de  Polonya pazarına da açılmasıyla  Avrupa Birliği'nde de çalışmaya başladı.

Wildberries’in,  müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermek ve satın alınan ürünleri en hızlı şekilde ulaştırmak için ülkenin çeşitli noktalarında ürün depoları bulunuyor. Bu depolama alanlarının enerji ihtiyacını karşılamak için ise firma, Emsa Jeneratör’den temin ettiği jeneratörleri kullanacak.

Uzman Ar-ge grubu ile  dünyadaki yüksek kapasiteli dizel motor ihtiyacını karşılarken bunun yanında maliyetlerin yükselmesine karşı gerekli çalışmaları yaparak müşterilerine büyük faydalar sağlayacak özel projeler geliştiren Emsa Jeneratör tarafından Wildberries’e satılan  ürünler ;  3 adet 1656kva 4012-46TAG2A Model Perkins Motorlu, PI734C Model Stamford Alternatörlü, Kritik Tip Susturuculu dizel jeneratör setleridir.

Bu jeneratör sistemleri, Emsa tarafından kullanıcı firma veya kişilere yüksek performans ve güvenli bir şekilde hizmet vermek için tasarlandı. Emsa Jeneratörler, alanında uzman kadrolar tarafından kullanım anında oluşabilecek her türlü sorun düşünülerek üretiliyor.  Jeneratör sistemleri; ısınmaya karşı su soğutma sistemi ile donanmış, istenildiğinde uzaktan da kontrol edilebilecek kumanda sistemine , modüler prensibe göre dizayn edilmiş özel ses izolasyonlu konteyner ve düşük yakıt seviyesi uyarı sistemine sahip olarak işletmelere hem kolay hem de güvenli kullanım imkanı sağlıyor.

Emsa, Wildberries’e  satışı yapılan yüksek güçlü jeneratör setleri gibi tüm ürünlerinin üretim aşamasından satışına kadar olan süreçte müşterilerinin memnuniyeti ve güvenliğine öncelik veriyor. Bu yüzden üretim tesislerinde tüm üretim, TSE ve ISO kriterlerine uygun biçimde yapılıyor.

EMSA'dan haberdar olun