ViaPort Marina Enerji Altyapısına EMSA Jeneratörü Eklenecek
ViaPort Marina Enerji Altyapısına EMSA Jeneratörü Eklenecek

İstanbul, Tuzla’da bulunan ve içerisinde alışveriş merkezi ve marina bulunduran ViaPort Marina, enerji altyapısını tamamlamak için EMSA jeneratörlerini kullanacak.

ViaPort Marina gibi sürekli yaşamın olduğu noktaların enerjisi hiç kesilmemelidir. Herhangi bir kesinti ile yaşanacak olumsuzlukları bertaraf etmek isteyen ViaPort Marina yetkilileri, EMSA Jeneratörlerinin gücüne güvendiler.

EMSA Enerji Kesintisini Hissettirmez

EMSA tarafından üretilen jeneratörler sayesinde oluşacak enerji kesintileri en kısa sürede bertaraf edilir. Üretilen ürünlerin ana özellikleri arasında kesinti anında otomatik olarak devreye giren sistem yer almaktadır. Böylece ekstra bir zaman kaybı olmadan hızlı ve kesintisiz bir şekilde elektriğe ulaşabilir, işler kaldığı yerden devam edebilir. Bu özelliği sayesinde bugüne kadar birçok ülkede yer alan jeneratör setlerimiz ile firmaların ve kuruluşların yanında olmayı başardık.

ViaPort Marina, tarafımızdan 6M33G825/5 model BAUDOUIN  motorlu EGK355-600N model Emsa  alternatörlü, 825 kva dizel jeneratör seti satın aldı ve bu ürün hızlı bir şekilde üretildi ve gönderildi. Standby modu ile şebeke enerji altyapısının olduğu alanlarda yedek güç olarak kullanılabilir olması ViaPort Marina gibi noktalarda oldukça önemlidir.

İzolasyonlu malzemeden üretilen dış kabinleri sayesinde hem marinaya gelen misafirler hem de AVM kısmını ziyaret eden kişiler tarafından varlığı hissedilmez. Böylece jeneratörlerin bilindik gürültüleri ViaPort Marina’yı etkilemeyecek.

ViaPort Marina, adından da anlaşılacağı üzere yalnızca AVM ve eğlence noktası değil, aynı zamanda teknelerin yanaştığı bir alandır. Marina ile AVM kültürünün birbirine harmanlandığı bir yerde enerjiye 7 gün 24 saat ihtiyaç vardır. EMSA jeneratör kendisine ne zaman görev verilse bunu layığıyla yerine getirir ve bir başka ihtiyaç olunan ana kadar hazırda bekler.

Dünyada en çok tercih edilen jeneratör markalarından birisi olmanın haklı gururunu yaşayan EMSA jeneratörleri, hem ülkemizde hem de 102 ülkede kaliteye verdiği önemden dolayı kritik noktalarda çalışmaya devam ediyor.

EMSA'dan haberdar olun